Connect with us

Hiburan

“Nyamma ni kelakar lah bila bawa berborak” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 5363b3caa9e598b35cbac670823512f4

Memang menjadi keseronokan dan kegemaran apabila melihat anak kecil petah bercakap. Seronok melihat apabila kita bertanya dan p4ndai kanak-kanak menjawab balas soalan kita.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Begitulah yang terlihat pada anak Fazura dan Fattah Amin ini. Beliau bukan sahaja petah malah p4ndai pula berkata-kata dan melawak. Bukan sahaja itu malah comel dan cantik juga.

Budak yang bijak adalah daripada yang diajar oleh kedua ibubapanya. Setiap yang dididik dan dibentuk dengan elok pasti hasilnya juga begitulah. Ia jelas terdidik daripada mak ayah yang bagus dan tuturkata yang sopan juga.

World Wide24.com Baf92e55adec41fae33774fc0ee04ef2

Sudah biasa dengan suasana orang ramai, Nyamma memang manja malah ramai yang melihat keletah Nyamma sangatlah mengikut keletah maminya. Apatah lagi jika bercakap dan berjalan. Memang maminya menjadi idolanya.

Bukan sahaja comel rupanya petah berkata-kata, melihat sahaja Nyanma bercakap pasti akan terhibur dek kerana beliau seorang yang kelakar rupanya. Seronok berborak dengannya. Kerana beliau faham akan tutur kata yang bercakap dengannya akan tetapi suka menyoal semula.

World Wide24.com Cd62f7ed1134c02179fff96aa247e6a5

Sudah lama Fazura tidak lagi berkecimpung dalam dunia artis, malah suaminya Fattah Amin juga sama sepertinya,agak lama menyepi daripada bidang lakonan mvngkin kerana tiada tawaran berlakon.

Walaupun begitu mereka mempunyai bakat menyanyi yang baik, mvngkin kerana mereka tidak punya banyak waktu dek kerana mereka mempunyai perniagaannya tersendiri. Jadi sudah ada untuk dikecapi, tidak dalam dunia lakonan.

World Wide24.com E0d1f040148e46d61caa9f4c17807089

Meriah betul event yang dikunjungi Fazura dan Fattah, bahkan Nyamma turut bersama kereka dan beliau sangat behave. P4ndai menjaga diri juga walaupun baru berusia 3 tahun, ini adalah kerana diidkan yang diberi.

Pelbagai komen netizen memuji dan suka karakter Nyamma yang ramai terlihat ia adalah karektar maminya.

Ramai yang akui bahawa Nyamma memang suka melawak dan peramah. Bukan itu sahjaa beliau juga menjadi c0py p4ste mamanya.

Sumber: ig fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!