Connect with us

Hiburan

“Daripada kau angkat tayar tu Fattah, lebih baik kau dukung Faz turun tangga naik tangga” – Zarina Zainuddin

Published

on

World Wide24.com 9c3ddb5590a4ed16f9bef00c3f2b03af

Tidak semua aktiviti adalah bersesuai dengan seseorang, tapi ada juga aktibiti yang boleh berbuat bersama dengan pasangan berdua. Fattah Amin dan Fazura memuatnaik video perkongsian, memaparkan mereka berdua mengangkat tayar yang besar untuk menguatkan stamina, mvngkin untuk menjaga kesihatan juga kerana ia salah satu perkara senaman yang sihat, ramai yang suka melihat mereka berdua bersaingan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Fazura dan Fattah sudah lama tidak berkecimpung dalam dunia lakonan namun mereka tidak tinggalkannya. Mereka masih ada peluang lakonan namun buat masa ini mereka fokus pada pelancaran produk terbaru.

World Wide24.com 7de9c6ab8a50e712e71547a83d32763dMelihat  perkongsian ini jelas terbukti sebenarnya wanita lebih hebat daripada lelaki namun semuanya tidak mengakuinya. Fazura juga selalu tidak mahu bersaing apatah lagi dengan suaminya sendiri.

Untuk melihat kesihatan, memang senaman diperluk4n. Itulah yang dapat menyeimbangkan kesihatan selepas seharian bekerja. Walaupun ia agak berat walhal ada je benda yang boleh dilakukan selain daripada menangkat tayar begitu.

World Wide24.com 84dd5c5751fc99ce9b767aba6f36883c

Lihatlah Fazura dan Fattah yang bersungguh-sungguh bersenam dengan cara mengangkat tayar sebesar diri itu, malah Fazura juga ikut serta. Tapi ramai yang menyokong Fazura agar menang semasa seolah berlumb4 dengan suaminya.

Fazura yang kini baru saja melancarkan produk terbaru jualannya menjadikan mereka lebih sibuk dalam aktiviti seharian. Fazura seringkali memanggil suaminya dengan panggilan Awang.

World Wide24.com 088e325f2ce5cdf96c5fad3e8e5519c1

Peminat-peminat Fazura sentiasa memberikan sokongan kepada Fazura. Termasuklah rakan artis juga, Zarina Zainuddin turut memberikan komen pada perkongsian ini dna menyatakan bahawa lebih baik mengangkat Fazura daripada mengangkat tayar tersebut.

Fazura dan Fattah memang sporting dan terbuka menerima komen-komen netizen serta rakan artis. Ramai juga rakan artis yang turut terhibur melihat perkongsian ini dan turut memberikan komen pada perkongsian ini.

World Wide24.com 222be657ac6175bc70c74dc07c2a5b02

Melihat perkongsian ini, ramai yang memuji sikap Fazura serba boleh. Dan semua yang beliau lakukan membuatkan ramai wanita berinspirasi kepada wanita lain dan bersemangat sepertinya juga.

Sumber: ig fattahaminz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!