Connect with us

Hiburan

“First time tgk Hady mcm gini hehe, harap ada producer ambil Hady berlakon” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Fffc8e8c178942226820f7b0dc35ec6e

Lagu-lagu daripada M Daud Kilau memang jelas kedengaran begitu rancak dan sesuai dijadikan sebagai hiburan, untuk menggembirakan para pendengar.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Begitu juga dengan lagu yang didendangkan oleh Hady Mirza ini, bukan sahaja lagunya malah pemakaiannya juga turut menjadi perbualan netizen diruangan komen, walaupun persembahan yang menghiburkan dan memberikan markah yang tinggi oleh juri-juri namun penampilannya tidak menyenangkan para hadirin semua.

Mengapa beliau berpakaian seperti Elvis iaitu penyanyi luar negara kerana lagu yang bersesuaian ini adalah lagu pemilik M Daud Kilau, raja gelek kita semua, apabila beliau menyanyikan lagu ini ramai yang turut menyanyi bersama kerana merasa terhibur dengan setiap lirik-lirik lagu tersebut.

World Wide24.com Ca05ab683f3c6da0db93daa33e6e5416

Seharusnya Hady Mirza melakonkan watak M Daud Kilau kerana beliau adalah penyanyi asal lagu tersebut, walau bagaimanapun Hady telah berjaya membawa lagu tersebut dengan meriah dan disambut baik oleh juri-juri semua.

Lepas tu pun semasa persembahan ada sedikit membuatkan seperti lawak jenaka akan tetapi ia diterima oleh juri-juri, buat para peminat semua mereka sangat meminati Hady Mirza malah tidak ada sedikit pun rasa akan persembahan yang kekurangan.

World Wide24.com A6a9d5bab49e51e177135c56d2133682

Lihatlah persembahan yang dikongsikan sedikit pada peminat, ianya sangat bertenanga bahkan penari dibelakang turut serta bersemangat bersama dengan Hady, melakukan persembahan bersama. Lihat video yang dikongsikan ini.

Setiap persembahan yang dipersembahkan olehnya selalu mendapat tegutan dan teguran yang membina. Bahkan beliau juga sehabis daya dengan melakukan persembahan dengan sebaiknya. Bab nyanyian memang tidak pernah ditegur kerana ia mempunyai suara yang merdu.

World Wide24.com 063e629db862d6f8c9d6fbda0a05bc0c

Hady Mirza selalu memperbaiki persembahan di kerana selalunya ditegur adalah kerana persembahan manakala suaranya untuk menyanyi adalah sehabis baik dipersembahkan oleh Hady Mirza.

Beliau juga dikatakan disenangi oleh orang ramai kerana beliau sering sahaja menjadi penghibur kepada kawan-kawan sekeliling beliau juga suka bergurau senda.

Apatah lagi kita yang rapat dengannya memang sesuai untuk dijadikan kawan. Walau pun tidak menang di dalam pemilihan peserta akan tetapi beliau mempunyai peminat yang sentiasa setia bersamanya, lihatlah komen-komen netizen yang lain. Itu adalah komen-komen netizen.

World Wide24.com 3fffcc9142c97c642799ad3962e19c67

Beliau seorang yang bekerja keras di dalam setiap apa bidang yang beliau lakukan malah beliau juga pernah menjadi pengacara dan sentiasa belajar untuk memperbaiki apa sahaja yang kekurangan ada pada dirinya.

Sumber: ig astrogempak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!