Connect with us

Hiburan

“Tengah interview baru terfikir knp saya tak cakap apapun, rupanya” – Dr Izzar

Published

on

World Wide24.com Fa5ef11c968b610ccc82a54c8b1b0d9d

Selalu sahaja akan menjadi tarikan perkongsian suami Ummi Nazeera iaiatu Dr.Izzar, beliau seorang yang suka melawak dan juga suka bergurau senda apatah lagi suka membuatkan kelakar dengan isterinya. Beliau juga seringkali dilihat sering mengusik isterinya itu apatah lagi isterinya seorang yang mudah terhibur. Selalu juga tengok perkongsian suami Ummi Nazeera ini pasti akan ada sahaja usikan ke isterinya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Perkongsian ini daripada video yang diambil dari rakaman Pa & Ma. Bila ditanya tentang anak sudah semestinya seorang ibu akan tahu lebih banyak apatah lagi keduanya adalah anak perempuan.

World Wide24.com 9fe7f69359ae8b95fbfa2c54ea2248bc

Melihat perkongsian tersebut bukanlah tentang topik itu yang menjadi keutamaan netizen akan tetapi yang ditulis kapsyennya oleh Dr.Izzar. Ia membuatkan ramai yang terhibur dengan penulisannya itu.

Menurut yang ditulis oleh beliau, sudah sekian lama rakaman tersebut dirakam dan tidak habis fikir lagi kenapa beliau tidak berkata apa-apa, rupanya baru lah beliau sedar akan tugasnya hanyalah sebagai seorang yang memegang microfon sahaja.

World Wide24.com 97529eeb029e0fdadbe71748ff730bd2

Memang lucu orangnya, lihatlah video perkongsian dan kapsyen yang ditulis. Memang kena betul, pand4i pula Dr melawak bahkan bukan sahaja peminat yang tergelak turut ketawa dengan kapsyennya adalah isterinya ada diruangan komen.

Ummi Nazeera memang seorang yang berdikari dan suka berfesyen.bahkan beliau juga seorang pelakon yang hebat, beliau juga disokong sentiasa oleh suaminya dalam apa jua bidang yang diceburinya.

World Wide24.com B1523e4c1898e78c360d74ea878ee9c6

Dr.Izzar seorang suami yang sangat memahami dan sentiasa memerhatikan isterinya apatah lagi ketika dikhalayak umum,untuk memastikan isterinya sentiasa cantik dan kemas ketika berada di kalangan orang sekeliling.

Pelbagai komen pada perkongsian ini kerana ramai merasa terhibur dengan kapsyen yang ditulis oleh Dr. Bahkan ramai yang memberikan tanda sukaan selain komen-komen. Lihat antara komen mereka selain daripada kapysen Dr.

World Wide24.com 4741c508a29d7beec068fa9de5f58efb

Setiap kali melihat pasangan ini sudah pasti akan terasa aur4 mereka seolah sangat lain dan luar biasa bahkan juga setiap kali melihat pandangan suaminya sudah cukup jelas kasihnya pada isterinya adalah sebanyak yang tidak tergambar.

Sumber: ig izzar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!