Connect with us

WOW

“Ni yang beranak dlm kete tu ye kak, cantiknya mcm mama dia dulu” – Netizen

Published

on

Mempunyai seorang anak perempuan pasti akan disayangi dan dimanjai. Kecantikan seseorang anak itu pasti diwarisi antara ibu atau bapa atau juga ahli keluarga kita. Lebih-lebih lagi jika anak perempuan, kita pasti mahu mereka membesar dengan baik dan cantik. Kerana kecantikan anak perempuan selalunya dikaitkan dengan keselarian kecantikan ibunya atau neneknya maka kerana itulah kecantikan pada anak gadis itu selalu diberi perhatian dlm masyarakat kita.

Kita sudah ketahui bekas pelakon wanita yang dulu pernah membina nama, Abby Abadi adalah seorang wanita yang sangat cantik pada zaman kegemilangannya. Namun, sekarang beliau lebih fokus membuat bisnes sendiri dan lebih menjaga auratnya berbanding dahulu.

Namun walaupun sudah bertutup litup, beliau masih kelihatan anggun dan jelita. Siapa sangka Abby Abadi bukan sahaja punyai wajah jelita, malah ia turut diwarisi pada anak gadisnya yang bernama Marissa Dania. Baru-baru ini, Abby Abadi dan sekeluarga menyambut hari ulangtahun kelahiran anak gadisnya yang ke-15.

Dalam gambar kongsian Abby Abadi itu, beliau membuat perbandingan gambar ketika anak gadisnya itu masih bayi dan gambar pada masa sekarang dan terlihat anaknya itu membesar dengan cantik dan jelita pada umur yang sangat muda.

Wajahnya Marissa yang begitu ayu dan putih melepak itu mendapat perhatian netizen yang melihatnya. Netizen sangat memuji akan kecantikan Marissa dan mengatakan beliau cantik seperti ibunya ketika muda dahulu.

Sementara itu, Norman hakim turut berkongsi kenangan beliau menyambut Marissa di dalam kereta 15 tahun dahulu.

https://www.instagram.com/p/CCHeqnmHP_L/?igshid=1o7f4x6uf98q8

Kecantikan Marissa memang tidak boleh dinafikan. Bukan semua orang mempunyai kecantikan pada usia sebegitu muda. Kerana selalunya seseorang yang seumur dengannya masih kelihatan seperti budak lagi. Namun tidak untuk Marissa yang punyai susuk wajah yang nampak matang dan jelita.

sumber : ig abby_abadi112

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!