Connect with us

WOW

“Mandi dalam tub pakai tuala, mandi dlm laut pun bertuala” – Netizen

Published

on

Erinsakura 5368f2ce8bd61f1bddbd7bd14d83f18c

Usahawan terkenal Dato Aliff di khabarkan sedang bercuti di sabah bersama keluarga. Dato Aliff memuat naik gambarnya bersama anak anaknya dan memohon doa pengikutnya supaya mendoakan dia dan keluarga selamat pergi dan pulang dari bercuti. Dato Aliff dan Datin Shahida nampak semakin bahagia setelah berdamai kembali selepas k0nflik rumahtangga mereka baru baru ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Menurut Dato Aliff juga, dia ingin berehat dan happy di samping keluarganya. Di khabarkan ingin berehat dan berhenti dari membuat video yang mendatangkan isu dan ingin fokus kepada keluarga. Katanya lagi dia sekarang ingin berehat dan ingin fokus kepada keluarga atas sebab faktor umurnya yang semakin meningkat.

Erinsakura 0e3c2ad154b873ab20b199a65d93e77c

Dato Aliff juga tekad ingin berubah dan menjadi lebih matang untuk keluarganya oleh kerana anak anaknya juga sudah meningkat remaja. Dia sangat risau jika dia terlepas peluang untuk bersama keluarga sementara anak anaknya masih kecil.

Erinsakura D833b6f39ebeb5c43d79025037ab1fb0

Melalui perkongsian video Dato Aliff di ruangan instagramnya dia memuat naik video dia dan keluarganya bersnorkling di pulau

Lawa pula tengok Dato berkaki etek kan. Tetapi yang menarik perhatian netizen di dalam video tersebut apabila Dato Aliff terjun di dalam laut dengan keadaan bertuala. Agak agak Dato Lupa atau Dato sengaja? mungkin Dato ingin menutup aurat kerana seluarnya agak ketat.

Setiap video yang di muat naiknya setiap hari pasti akan ada adegen lucu yang mencuit hati pengikutnya. Rata rata pengikutnya terhibur dengan gelagat Dato Aliff dan ada juga yang kagum dengan perubahan positif Dato dan ramai yang mendoakan Dato dan Datin kekal bahagia.

Erinsakura 9dd9380cea995060df41d9b023595708

Cantik betul pemandangan pulau di Sabah. Datin Shahida juga turut berkongsi video mereka sekeluarga di pulau

Menurut Datin dia sangat teruja dengan pemandangan di pulau. Kali pertama ke pulau secantik itu. Comel pula tengok gelagat Yusof, rupa rupanya Yusof takut air laut.

Selamat bercuti untuk Dato Aliff sekeluarga. Semoga Dato dan Datin sentiasa bahagia.

Sumber : Ig aliffsyukriterlajaklaris

Artikel ini disediakan oleh Cite Syok. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!