Connect with us

Hiburan

“Nenek kebayan janda meletop haha” – Netizen

Published

on

Kalau sudah bertemu dua orang sahabt ini memang tak kena kalau tak gelak ketawa. Bahkan jika meligat mereka bergurau senda seolah mereka sedang bergadoh dek kerana mereka bergurau amatlah kas4r bahasanya.

Meskipun begitu mereka sangat rapat dan mereka memang sahabat baik walaupun kelihatan bergurau secara kas4r. Noreen dan Aya memang serasi apabila mereka bersahabat baik.

Melihat video yang dikongsikan sungguh lawak dengan mereka memakai baju begini, mula-mula tampak manis dan sopan sekali mereka senyum, terus terbahak-bahak ketawa. Memang mereka ada jiwa kelakar.

Tak sangka mereka memang kelakar, bila melihat mereka berdua berlakon memang kelakar lah sedang mereka berbual, datang pula nenek kebayan jand4 melet0p dengan suster ngesot. Lagi lah lawak dan kelakar.

Ramai yang mengatakan bahawa mereka sedang membahan seseorang walhal tidak tahu lah apa yang dibahannya. Haha. Janna Nick dan Puteri Sarah pun orangnya yang kelakar dan lawak juga. Memang kena mereka berempat.

Lihatlah permulaan video tersebut sehingga habis video ini. Siapa sahaja yang tidak ketawa kerana mereka memang benar kelakar dan lawak. Tidak banyak dialog mereka, cuma perlakuan mereka sahaja telah membuatkan kelakar.

Aya seorang yang popular dek kerana beliau berkuulit gelap namun fasih berbahasa melayu dengan baik, bukan itu sahaja beliau juga seorang yang menjadi hiburan kepada masyarakat sehingga menjadi artis selepas menyertai sebuah rancangan lawak.

Puteri Sarah dan Janna Nick pun rupanya rapat dengan Noreen dan Aya. Mereka sudah lama berkawan apatah lagi apabila mereka mendapat kerjasama bersama-sama, hibungan diantara kawan menjadi kawan baik lebih rapat dari sebelum ini.

Pelbagai komen diberikan sehingga hampir 2 ribu jumlah komen diberikan kepada perkongsian ini. Mereka cukup menghiburkan dan lawak pada penonton yang melihat. Malah mereka mengatakan mereka jelas terhibur apatah lagi melihat Noreen dan Aya sahaja sudah cukup lawak.

Bukan itu sahaja malah berpakaian mereka juga dilihat sangat cantik dan ramai memuji baik kepada Noreen yang sesuai dan cantik mengenakan kebaya baju tradisional tersebut.

Sumber: ig noreeniman

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!