Connect with us

Hiburan

“Dato macam ketua pengawas sekolah menengah je, nampak muda” – Netizen

Published

on

Sebelum ini ramai yang membuatkan pelbagai pendapat dan pandangan terhadap suami kepada Intan Najwa, namun selepas beberapa event mereka hadiri, barulah mereka sedar bahawa pemakaian adalah punca kenapa Datuk dipandang seperti seorang yang berusia.

Walhal beliau baru sahaja berumur 37 tahun, dan Intan Najwa berumur 26 tahun. Sama padan sama serasi apabila mereka berdua kelihatan sangat sweet.

Banyak event yang mereka hadiri dan ini kali mereka terlihat seperti pasangan budak skeolah pula. Apatah lagi penampilan mereka sangat matang dan cantik, dilihat apabila Datuk seperti pengawas sekolah pula.

Intan Najwa seorang yang ceria dan mudah ramah mesra. Sama seperti suaminya, Datuk juga kelihatan mesra tetapi agak sedikit pem4lu orangnya. Pandai Najwa memilih suami yang pandai menjaga isterinya.

Sudah tentu mereka telah berkawan dan bercinta terlebih dahulu sebelum mengambil kepvtusan melangsingkan perkahwinan tersebut. Sehingga ke hari ini ramai yang menerima pasangan ini seadanya.

Perkongsian yang dikongsikan ini membuatkan ramai peminat Intan Najwa merasa amat terima dan barulah mereka yakin bahawa Datuk dan Intan sangat menjadi pasangan yang serasi. Mungkin perlu memakai minyak rambut sedikit agar tampak lebih muda dari sebelum.

Intan Najwa sebelum ini pernah bertunang dan ptus dan kemudian kini sah menjadi isteri orang, ramai yang mengatakan bahawa Intan mempunyai citarasa yang sama dek kerana bekas tunangnya juga kelihatan seperti sudah berusia.

Semoga pasangan baharu ini dapat terus mengharungi ujian dan dugaan bersama dengan pelbagai kriitikan netizen namun Intan sentiasa mengambil benda remeh sebagai satu perkara tidak dapat memu4skan pelbagai pihak.

Ramai yang barulah menyatakan mereka rasa sama cantik dan sama padan. Jika sebelum ini terlihat suaminya Intan terlalu tua untuk Intan. Kini napak macam pengawas sekolah pula. Sama muda pula cuma perlu tambah minyak rambut.

Jodoh dan pertemuan itu adalah ketentuan Ilahi. Siapa kita untuk menyangkal, semoga terus berbahgia dan berkekalan sehingga ke anak cucu amin. Tak sabar nak tengok muka anak Intan mesti comel kan. Cepat-cepat timang cahaya mata ye.

Sumber: ig ehmalaysia

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!