Connect with us

Hiburan

“Mak Jenny terkejut tgk mic kat konti bosa bosa” – Nubhan Ahamad

Published

on

Nubhan yang popular dengan menjual produk makanan dengan menggunakan nama maknya iaitu Mak Jenny, selepas itu popular lah Mak Jenny sehingga sekarang. Mak Jenny juga sering menghadiri majlis anugerah dan terbaharu beliau dipanggil ke konti untuk bersama peminat dengan mengadakan bual bicara secara langsung di stesen radio. Nubhan seorang yang baik apatah lagi menjadi anak yang menjaga seorang ibu, memang murah rezekinya selalu.

Walaupun sebenarnya ia adalah keluaran daripada Nubhan, namun Nubhan sentiasa mendahului maknya, oleh yang demikian terhasilnya produk atas nama maknya sendiri. Sehingga kini mendapat sambutan yang baik malah Mak Jenny selalu mendapat anugerah dek kerana produk makanan itu.

Yang menjadi pembeli selalunya adalah yang meminati Nubhan. Bukan itu sahaja malah Nubhan sering membuatkan tawaran istimewa semasa sedang bersiaran langsung dipelbagai platform. Jadinya produk beliau dikenali ramai.

Makanya kerana itulah Mak Jenny dijemput hadir di konti, sebagai inspirasi dan juga sebagai pembukaan untuk peminat bertanyakan soalan yang pelbagai. Untuk pertama kali Mak Jenny hadir di konti dan beliau melihat keadaannya disana.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan ini macam Mak Jenny adalah artis yang menjadi tetamu undangan.sebenarnya Mak Jenny sebagai penama atas pengusahaan produk makanan tersebut. Nubhan juga sebagai ushaawan yang menjadi kwtua kepada produk tersebut.

Sehingga dapat menjual lebih daripada 500 ribu produknya dan membuat income tahunan hampir satu juta ringit, Mak Jenny mempunyai pekerja sendiri dirumah sahaja. Malah pekerjanya orang kampung sahaja.

Didalam video tersebut, terlihat Nubhan membawa maknya ke konti untuk menjadi tetamu, dan apabila melihat semua mic, Mak Jenny mengatakan bahawa dia melihat mic semuanya besar-besar.

Pelbagai komen yang menghiburkan dan merasa tethibur melihat mak Nubhan dan Nubhan sendiri suka mengusik emaknya.

Malah mereka sangat sporting dan suka menghiburkan orang. Nubhan kini yang tampil dengan lagu baharunya, menjadi tumpuan peminat.

Apatah lagi Nubhan selalu mengutamakan maknya dahulu dalam semua bab. Jadinya itulah sebabnya Nubhan murah rezeki dek kerana melayan dan mengutamakan syurganya itu.

Sumber: ig nubhanahamad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!