Connect with us

Hiburan

“Nampak anak2 pun dah ikhlaskan, moga makin kuat kalian” – Netizen

Published

on

Picsart 22 10 07 15 05 50 443 Scaled

Sudah lama semenjak ketiadaan Siti Sarah, anak-anaknya semakin hari semkain matang dan faham erti perpis4han yang sebenar. Anak-anak sentiasa memberikan kerjasama yang baik malah semenjak tiada ibu mereka disisi, mereka mendengar kata dan mudah mengikut arahan. Yang sangat patuh arahan adalah Uwais. Mereka sebelum ini agak tidak mendengar arahan dengan mudah.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sudah setahun berlalu, meskipun kehil4ngan masih dirasai namun mereka yang hidup masih perlu meneruskan kehidupan. Bukan tidak sed1h namun sampai bila harus berkenang airmata.

Screenshot 20221007 150144 Instagram

Menjadi tunggak utama, Shuib dan Raissuddin menjadikan tanggungjawab mereka sebagai peranan utama. Mengjiburkan sentiasa dan setiap kali anak-anak ini mempunyai keduk4an pasti mereka yang pertama muncul.

Melihat daripada airmuka ketiga-tiga anak ini, mereka sudah dapat menerima kenyataan. Malah kehadiran adik kecil pastinya mengub4ti kerinduan yang menjengah.

Screenshot 20221007 150136 Instagram

Didalam video perkongsian, melihat anak-anak arw4h Sarah hadir menjenguk pusara, mengemas bersama ayah arw4h yang turut hadir. Pasti mereka telah lama ikhlaskan.

Mateen seorang anak yang sangat manja, apabila ketiadaan ibunya, semua ahli keluarga sedikit sukar menerima sikap Mateen pada mulanya yang suka menaangis dan menunjuk perasaan. Namun tidak sekarang, beliau adalah pelawak dan penyeri didalam keluarga.

Screenshot 20221007 150043 Instagram

Kehil4ngan seorang ibu adalah amat pediih yang dirasai apabila anak-anak yang merasainya adlaah masih kecil belaka. Ia adalah kesediihan yang seumur hidup ditanggung duka lara.

Pelbagai komen-komen mengatakan bahawa anak-anak memang kuat, dan banyak lagi komen mengatakan semoga yang menjaga bertabah dan sentiasa kuat untuk anak-anak ini. Lihat komen mereka.

Screenshot 20221007 150023 Instagram

Meskipun mereka sudah tidak menaangis seperti dulu, tidak mer4ung seperti dulu, tetapi siapa saja yang memahami maksud kehil4ngan yang sebenar.

Sumber: ig sitisarahraisuddin

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!