Connect with us

Hiburan

“Dah pandai bunga cepat cerdik anak sorang” – Netizen

Published

on

Picsart 22 10 09 15 49 30 457 Scaled

Anak kesayangan Haq dan Elisya ini baru saja berusia dua bulan namun dengan tidak disangka dia sudah pun meniarap, selalunya budak biasa akan meniarap seawal tiga atau empat bulan namun waktu yang seawal dua bulan memang seeloknya. Bunga, anak kepada pasangan ini seawal itu, membuatkan ramai terpegun dan memuji kepandaian dan kecerdikkan Bunga meskipun beliau adalah anak sulung namun semuanya cepat belaka.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bunga ni memang menjadinperhatian dek kerana comel dan sudah berdikari seawal usia dua bulan. Kesayangan semua orang ini membuatkan dirinya disukai oleh ramai orang kerana senang dijaga.

Screenshot 20221009 154003 Instagram

Meskipun Bunga anak pertama, namun beliau tidak banyak kerenah. Jika dibawa berjalan, bersiar-siar, mahupun ditinggal bersendirian diruang tamu beliau diam tidak menaangis secara tiba-tiba.

Melihat perkongsian terbaru beliau sudah pandai meniarap, lagilah menjadi buah mulut peminat. Semua memuji dan sukakan sikap berdikari yang diajar oleh ibubapa serta nenek dan atuknya iaitu Sheila Rusly dan Jinggo.

Screenshot 20221009 154017 Instagram

Siapa saja yang melihat perkongsian ini pasti akan memuji betapa awalnya Bunga sudah pandai meniarap. Lihatlah video yang telah dikongsikan. Malah, beliau tidak dibantu lagi.

Kapsyennya juga menarik dan manja. Memang sudah diketahui Bunga ini sangat manja apatah lagi cucu dan anak pertama dalam keluarga Sheila Rusly.

Screenshot 20221009 154030 Instagram

Pelbagai komen-komen yang diberikan oleh netizen semua pujian yang diberikan adalah kepada ibu bapa Bunga Elhaq, yang pandai menjaga dan mendidik dengan cara yang betul.

Lihatlah komen-komen mereka, semuanya memuji dan merasa geram melihat kecomelan Bunga. Ini adalah antara komen-komen yang diberikan.

Screenshot 20221009 154046 Instagram

Sebenarnya pembesaran anak-anak ini adalah berpunca daripada ibu bapa kerana ibu bapa memupuk membesarkan anak dengan sihat.

Sumber: ig bungaelhaq

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!