Connect with us

Hiburan

“Hahah umi nak tahan gelak Zaf ni kan ada je ayat dia” – Netizen

Published

on

Picsart 22 10 06 16 10 02 896 Scaled

Drama Sekali Lagi Cinta Kembali membuatkan ramai yang menanti-nanti episod seterusnya. Walaupun watak Zaki bukan utama tetapi beliau tetap memainkan peranan dengan baik. Malah wataknya sentiasa menjadi penghibur kerana beliau sentiasa mempunyai ayat yang beliau sendiri tokok tambah. Episod kali ini pun hampir membuatkan Umi tergelak, namun masih perlu ditahan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Umi sebenarnya bukan seorang yang garang wataknya namun apabila bertemu dengan bakal menantu kemain lagi garangnya seolah makan daging harimau kata Zaf, watak yang dipegang oleh Zaki Azeman.

Screenshot 20221006 144137 Instagram

Perkongsian produser drama ini membuatkan ramai yang menjawab pertanyaan kapsyen, mereka mengatakan memang perasaan tkut dan gelaabah apabila mahu berjumpa dengan bakal mentua.

Drama ini mempunyai banyak k0nflik dan banyak juga moment yang manis. Meskipun pada awalnya banyak yang pahiit dan banyak pengajaran yang boleh kita dapati didalam drama ini.

Screenshot 20221006 144218 Instagram

Lihatlah video ini, sudah banyak video yang dikongsikan yang nampak seperti para pelakon menahan ketawa dek kerana sikap Zaki sendiri seolah memang watak beliau sendiri bukannya watak Zaf. Lucu betul beliau suka menambah ayat sendiri didalam skrip drama itu.

Gandingan para pelakon menambah lagi jalan cerita yang semakin mengundang pelbagai konfl1k yang tidak disangka. Sudah bergembira tetapi ada kedukaan  akan datang.

Screenshot 20221006 144227 Instagram

Pelbagai komen yang diberikan jika perkongsian tentang drama ini diperkongsikan. Malah ramai juga peminat drama bersiri ini. Semua menantikan moment indah daripada para pelakon.

Bukan sahaja itu, malah hastag untuk drama itu juga dicipta. Drama tersebut juga bakal tamat tidak lama lagi. Antara komen netizen adalah mengatakan bahawa Umi mahu menahan ketawa kerana Zaf yang suka melawak.

Screenshot 20221006 143430 Instagram

Sebelum ini drama ini sepatutnya dilakonkan oleh Amelia Henderson dan Idris Khan. Namun mereka batalkan di akhir waktu kerana alasan tersendiri.

Sumber: ig a.aidaproduction

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!