Connect with us

Hiburan

“Muka sama suara sama mmg sebijik..idola”-Netizen

Published

on

World Wide24.com 06d6c07d5bc7cd815d2ab38ca7732356

Bak kata orang, dalam dunia ada 7 orang yang mempunyai muka yang sama dengan kita. Korang pernah tak jumpa orang yang mempunyai muka dan persis yang sama dengan kita ? Mesti korang semua akan rasa excited kan kalau jumpa orang yang mukanya sama sahaja seperti kita. Betul tak ?

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tak pun begitu, kadang-kadang jika mempunyai kawan pun, ada juga yang mengatakan bahawa kita sama saja seperti kawan itu. Lebih-lebih lagi kalau kita dengan mereka yang persis dengan kita itu mempunyai muka dan penampilan yang sama dengan kita.

World Wide24.com 70c34a57ea01161a0e12de0095bf3beb

Ada dimuat naik video Lofa dan juga Hawa. Sudah tentu ramai yang cukup mengenali dua orang nama besar ini. Kombinasi yang cukup mantap dan sangat hebat. Kedua-dua wanita ini sangat manis dan mempunyai aura yang positif. Ada juga netizen daripada live diorang menyatakan seperti Neelofa bercakap dengan cermin.

Video di mana kedua-dua wanita hebat ni yang sedang berkongsi pengalaman dan cara mereka di tempat kerja. Para penonton sangat teruja dengan kedua-dua wanita ini. Bukan saja cantik, malah kedua-dua sangat memberi impak yang sangat positif.

World Wide24.com 0fd19d2ec64f43a217d4e200ffc5d957

Rata-rata netizen semuanya memberi komen dan menyatakan perasaan mereka yang sangat teruja melihat kedua-dua wanita hebat ini. Mana taknya, dua-dua merupakan orang yang sangat hebat dan berwibada. Wanita yang hebat.

Pun begitu,muka mereka berdua ini bagaikan saling tak tumpah. Raut wajah, dan juga aura yang diberikan sangat hebat dan memberi impak kepada kita semua. Sekali tengok, bagaikan kembar dan adik-beradik kedua-dua nya. Betul tak ?

World Wide24.com 745273bbc3b5e90759a4316cc9f5319f

Siapa je tak teruja bila tengok dua orang wanita yang hebat macam ni kan ? Kalau ada depan mata, pasti akan diajak selfie serta merta. Pun begitu, sudah pasti kita akan minta juga tips dengan mereka cara supaya berjaya seperti mereka.

Korang semua, mesti cukup teruja bila dapat tahu bahawa mereka berdua ini berkolaborasi bukan ? Hebat-hebat mereka berdua ni. Bukan saja muka sama, tetapi perwatakan dan attitude sangat hebat dan memukau mata kita. Cara berkerja pun sama. Paling best mereka berdua ini sangat hebat di dalam pendidikan Hawa juga baru sahaja grad untuk master manakala Neelofa pun mempunyai degree.

World Wide24.com Ee16c9ebc0662a8a50cd411664f0c93d

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa Lofa dan Hawa ini sangat hebat kedua-duanya. Bukan saja wajah mereka yang cantik, malah perwatakan dan aura mereka sangat hebat. Korang semua pun sudah pasti akan teruja tengok kembar korang kan ?

World Wide24.com 61c418c46d3abe14c7bba1e883cb2bf8

Apa pendapat korang min rasa macam mata Neelofa lagi kecil daripada Hawa manakala tang hidung tu memang lain sangat. Hidung hawa memang nampak mamak mamak sedikit kan yela asal langkawi neelofa ini kalau perhati wajahnya sangat elegant dan nampak kacukan pakist4n tu. Macam sama sahaja hidung Hawa dengan zizan ni kan. Hawa korang nampak macam pakist4nn ke mamak ye. apa apa pun mereka berdua sangat cantik dan bijak.

 

Sumber : Ig Lofa.page

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!