Connect with us

Hiburan

“Muka redha dah biasa kena sidai” – Netizen

Published

on

Suami kepada Ummi Nazeera juga tercaalit kepopul4ran Ummi dan beliau juga seringkali dikenali di laman ig. Perkongsian beliau terkadang mengenai isterinya dan selalu juga beliau mengikuti isterinya ke majlis-majlis tertentu.

Pun begitu beliau tidaklah ditingg4lkan sendirian, Ummi sangat memahami dan sentiasa menemani beliau. Akan tetapi tatkala sesi bergambar biasalah kena tinggal sebentar.

Melihat muka Dr Izzar beliau seorang yang sangat memahami isterinya. Bahkan sentiasa menemani isteri kemana jua, itu membuktikan beliau sangat faham akan kerjaya isterinya itu.

Perkongsian ini membuatkan ramai yang terhibur dek kerana meskipun faham akan kerja isterinya namun setiap kali sesi bergambar pasti beliau akan disidai, kena ketepi bagi ruang pada yang mahu bergambar.

Tapi kapsyen beliau tidak mengatakannya, namun melihat adik beradik Ummi mahu bergambar beliau menyatakan bahawa beliau sudah biasa kena sidai, atau diketepikan sebentar. Lawak juga Dr Izzar ni, suka mengusik isterinya.

Lihatlah perkongsian Dr Izzar yang memuatnaik perkongsian menarik, buatkan ramai terhibur seolah beliau pelawak tegar. Namun yang dapat dilihat oleh peminat wanita adalah beliau seorang suami yang sangat memahami isterinya.

Ummi Nazeera, seorang pelakon yang memang boleh memainkan watak yang baik malah watak yang mencabar juga boleh beliau lakonkan. Beliau juga seringkali menjadikan setiap watak sebagai suatu pembelajaran yang baharu.

Sebenarnya amat jarang jika ada lelaki yang rela dan redha jika diri mereka disidai dek kerana sikap mereka yang tinggi egonya. Namun suami Ummi sanggup berdemikian. Itulah yang membuatkan ramai memberikan komen pada perkongsian ini.

Lihatlah pelbagai komen mnenarik pada perkongsian ini. Antara komen-komen yang terlihat adalah muka Dr Izaar sudah terbiasa kena sidai, ada komen lain juga. Lihatlah komen-komen yang lain juga.

Ummi Nazeera mempunyai ramai peminat tetapi lebih ramai peminat yang meminatinya semenjak berlakon dalam drama Rindu Kasih. Selepas itu semakin ramai pula yang meminatinya dek kerana watak Hayfa didalam dramanya bersama Aliff Satar.

Sumber: ig izzar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!