Connect with us

Hiburan

“Encemlah dia sebijik muka ibu, sejuk anak muka ibu” – Netizen

Published

on

Melihat anak-anak membesar dengan sihat sudah pasti menjadi kebanggaan kepada ibubapa. Apatah lagi jika anak-anak mempunyai iras wajah kedua ibubapa. Usop berkongsikan video bersama anak lelakinya, yang terlihat netizen menyatakan seperti sedang bermain dengan adiknya dek kerana tidak nampak seperti seorang lelaki yang bergelar ayah. Mudanya Usop dimata netizen semua.

Anak lelaki Usop yang diberi nama Muhamad Saif Umar kini sudah hampir setahun lebih dan sudah menjadi budak lelaki yang sangat kacak dan bijak. Melihat tumbesaran nak Usop kini terlihat wajahnya lebih kepada iras isteri Usop.

Isteri Usop yang sebelum ini ahli perniagaan kini menjadikan sumber inspirasi sehingga membuka kedai dessert pula. Mendapat sambutan yang baik malah ramai yang mengunjungi kedainya tersebut.

Selepas berkahwin Teha isterinya Usop mengenakan pemakaian tudung sepenuhnya selepas menjadi seorang ibu juga. Selepas bergelar seorang ibu beliau lebih istiqomah, alhamdulilah semuanya baik sahaja.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan oleh Usop, anaknya semakin aktif semenjak sudah meningkat besar ini. Apabila melihat anaknya Usop teringat isterinya dek kerana sama iras dengan wajah maknya. Jika anak lelaki mirip sama dengan mak pasti anak yang sangat baik dan manja.

Usop seorang penyanyi namun bukan itu sahaja bakatnya, beliau juga boleh berlakon dengan baik. Malah beliau sudah mempunyai beberapa drama dan ada filem pertamanya dalam lakonannya yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

Mereka menjadi sumber inspirasi peminat kerana bermula daripada susah sehingga sekarang, berusaha meniaga pelbagai barang dan produk. Sehingga mempunyai anak seorang kini telah berjaya menjadi seorang berniaga.

Mempunyai kedai sendiri dan sangat mendapat sambutan peminat. Iras anak mereka sama dengan iras isterinya, orang kata iras mak jika anak lelaki beruntung dek kernaa anak menjadi anak yang baik.

Semoga membesar dengan sihat, Teha dan Usop jarang memuatnaik tentang anaknya mungkin dek kerana siibuk dalam urusan kerja. Tapi bila muatnaik, rasa macam cepat masa berlalu cepat besar anaknya.

Sumber: ig usopofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!