Connect with us

Hiburan

“Muka Amelia macam bila la nak habis benda ni haha” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 6d3752fd7fc3bce8c0a42e3558ba03ca Scaled

Cerita yang sepertinya tidak tamat lagi kisahnya, kisahnya diperdebatkan sehingga satu Malaysia merasai kehangatan dan merasai kes4kitan yang dilalui oleh setiap wanita yang berpoligami. ”

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Abang Tesla”, itulah gelaran kepada seorang influncer yang terkenal dan namanya disebut setelah memuatnaik video ingin berkahwin dua selepas solat berjemaah bersama isteri pertamanya, selepas 3 jam beliau bernikah lain.

Perkongsiannya itu membuatkan namanya menjadi viral di Malaysia malahan beliau dan isterinya pertamanya sering menerima tawaran undangan ke program temubual bersama.

World Wide24.com 8b8a780705a1d74c069b77c33a5cba26

Semenjak menjadi viral, ramai media yang membuatkan temu ramah dan ramai yang menjadi semakin alm4rah dek kerana jawapan yang keluar daripada mulvt Abang Tesla tidak pernah menyenangkan hati.

Melihat hos rancangan ini iaitu Sean Lee dan juga Amelia Henderson,mereka kelihatan jelas tidak selesa semasa menemubual pasangan yang viral tersebut. Ini kerana mungkin mereka tidak berpihak kepada Abang Tesla.

World Wide24.com 149ce0f0030db7c54bf0f53b426c6c36

Setiap soalan yang diberikan dan jawapan yang dijawab membuatkan bukan sahaja Amelia malah wanita diluar sana juga turut terkesan dan mereka merasakan lebih saakit apabila isteri pertama Abang Tesla tidak seperti yang mereka rasakan.

@buletin.tiktok

credit : youtube astrogempak #fyp #bikinpanas #berandatiktok #abangtesla

♬ original sound – buletin.tiktok 📺 – buletin.tiktok 📺

Jelas kelihatan Amelia cuba menahan sikap mar4hnya dan cuba menjadi profesional untuk mengawal perasaannya. Setiap wanita yang pernah merasai pasti akan memahami namun jika boleh melalui ia pasti lebih kuat dari apa adanya.

World Wide24.com 913c4e11daa8baadbc1b0f6b47f40332

Buat wanita lain tidak perlulah nak merasakan anda tercabar, atau suamimu tercabar dek kerana mungkin nasib berlainan untuk setiap umatnya. Perkara yang perlu wanita tahu adalah kepercayaan yang berkesan apabila memberikan suaminya berkahwin satu lagi.

Pelbagai komen yang boleh didapati pada perkongsian ini. Walau bagaimanapun terlihat wajah hos seperti wajah Sean Lee dan juga wajah Amelia tidak selesa dengan kehadiran tetamu yang diundang itu. Malah Amelia jelas menunjukkan raut wajah yang tidak bersetuju.

World Wide24.com F260796182f5e38d3c9d424dbd70332f

Walau bagaimana pun tetamu dan topik yang giat dibicara, nampaknya ia adalah tugasan dan tanggungjawap yang sangat berat untuk dipegang. Amelia dan Sean sangat matang dalam pekerjaan,sehingga boleh menjadi seorang pandai mengawal situasi.

Sumber: tiktok buletintiktok

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!