Connect with us

Hiburan

“Muka Amelia macam bila la nak habis benda ni haha” – Netizen

Published

on

Cerita yang sepertinya tidak tamat lagi kisahnya, kisahnya diperdebatkan sehingga satu Malaysia merasai kehangatan dan merasai kes4kitan yang dilalui oleh setiap wanita yang berpoligami. ”

Abang Tesla”, itulah gelaran kepada seorang influncer yang terkenal dan namanya disebut setelah memuatnaik video ingin berkahwin dua selepas solat berjemaah bersama isteri pertamanya, selepas 3 jam beliau bernikah lain.

Perkongsiannya itu membuatkan namanya menjadi viral di Malaysia malahan beliau dan isterinya pertamanya sering menerima tawaran undangan ke program temubual bersama.

Semenjak menjadi viral, ramai media yang membuatkan temu ramah dan ramai yang menjadi semakin alm4rah dek kerana jawapan yang keluar daripada mulvt Abang Tesla tidak pernah menyenangkan hati.

Melihat hos rancangan ini iaitu Sean Lee dan juga Amelia Henderson,mereka kelihatan jelas tidak selesa semasa menemubual pasangan yang viral tersebut. Ini kerana mungkin mereka tidak berpihak kepada Abang Tesla.

Setiap soalan yang diberikan dan jawapan yang dijawab membuatkan bukan sahaja Amelia malah wanita diluar sana juga turut terkesan dan mereka merasakan lebih saakit apabila isteri pertama Abang Tesla tidak seperti yang mereka rasakan.

@buletin.tiktok

credit : youtube astrogempak #fyp #bikinpanas #berandatiktok #abangtesla

♬ original sound – buletin.tiktok 📺 – buletin.tiktok 📺

Jelas kelihatan Amelia cuba menahan sikap mar4hnya dan cuba menjadi profesional untuk mengawal perasaannya. Setiap wanita yang pernah merasai pasti akan memahami namun jika boleh melalui ia pasti lebih kuat dari apa adanya.

Buat wanita lain tidak perlulah nak merasakan anda tercabar, atau suamimu tercabar dek kerana mungkin nasib berlainan untuk setiap umatnya. Perkara yang perlu wanita tahu adalah kepercayaan yang berkesan apabila memberikan suaminya berkahwin satu lagi.

Pelbagai komen yang boleh didapati pada perkongsian ini. Walau bagaimanapun terlihat wajah hos seperti wajah Sean Lee dan juga wajah Amelia tidak selesa dengan kehadiran tetamu yang diundang itu. Malah Amelia jelas menunjukkan raut wajah yang tidak bersetuju.

Walau bagaimana pun tetamu dan topik yang giat dibicara, nampaknya ia adalah tugasan dan tanggungjawap yang sangat berat untuk dipegang. Amelia dan Sean sangat matang dalam pekerjaan,sehingga boleh menjadi seorang pandai mengawal situasi.

Sumber: tiktok buletintiktok

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!