Connect with us

Hiburan

“Anak bapak rebut nak tiiup lilin hahaha” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 0ec12351db3befc1d03d00313d322f4c Scaled

Ulangtahun perkahwinan adalah suatu yang amat dinanti-nanti akan tetapi buat Sharnaaz Ahmad dan anaknya, ia adalah perkara yang begitu istimewa apabila mereka mempunyai tarikh dan bulan yang sama.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Memang anak bapak. Memang boleh menjadi contoh masyarakat apabila kedua orang tua Jebat Jayden ini meskipun telah berpiisah namun mereka masih mempunyai hubungan yang baik.

Mereka menjadi kawan baik dek kerana mahu membesarkan Jebat dengan persekitaran yang baik malah mereka menjadi ibubapa yang terbaik buat Jebat. Jebat juga setiap hari tidak ketinggalan untuk berjumpa dengan babahnya.

World Wide24.com A7cc0262865aeee79b0ee149fa3d9447

Melihat tarikh yang sama adalah suati perkara yang istimewa apabila mereka adalah sebagai ayah dan anak, dan apabila tarikh hari lahir yang sama membuatkan lagi kuat perhubungan mereka anak beranak.

Jebat Jayden seorang anak yang dibesarkan dengan kasih sayang dan beliau sangat menyanyangi ahli keluarganya. Apatah lagi babah dan maminya. Beliau juga seorang yang menjadi pelindung kepada keluarganya.

World Wide24.com Dd1378aa316ed2b07c71b7a7343c5bdb

Melihat perkongsian ini merasa terhibur dek kerana Jebat yang seorang berkasih sayang boleh menghalang babahnya Mamu meniiup lilin. Walhal beliau sangat mendahului orangtuanya. Kelakar pun ada melihat cara Jebat menghalang.

@rosixomar25

Happy Birthday baba Jayden!! #jebatjayden #rosixomar #sharnaazahmad

♬ original sound – Rosixomar – Rosixomar

Mamu juga seorang yang suka menyakat meskipun beliau sangat menlindungi ahli keluarga, Mamu juga sama seperti ayah yang lain, yang suka bergurau senda dengan anaknya sendiri. Bahkan inilah peluang beliau yang suka mengusik anaknya itu.

World Wide24.com 41ac223a1b1f15af9bbbd0fce1620064

Dicubanya untuk meniiup lilin bersama-sama namun tidak dibenarkan oleh Jebat sendiri. Lawak dan kelakar malah sikap mereka membuatkan ramai ynag terhibur. Semoga Jebat menjadi anak yang baik dan hebat buat kedua orang tuanya.

Ramai yang mengucapkan ucapan selamat hari lahir kepada Jebat Jayden dan juga tidak lupa kepada babahnya Sharnaaz Ahmad yang mempunyai tarikh yang sama, semua peminat mengucapkan selamat dan ramai mendoakan yang baik-baik.

World Wide24.com 782bcdba40234eba12e927d5cbc97e33

Melihat perhubungan Mamu dan Noor Nabila, ramai yang masih tidak henti mendoakan mereka agar kembali. Mereka mungkin ada alasan tersendiri kenapa tidak kembali bersama namun kekal sebagai kawan baik adalah yang lebih baik.

Sumber: tiktok rosixomar25

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!