Connect with us

Hiburan

“Buat perangai gambar nombor 2 haha” – Netizen

Published

on

Selesai sudah upacara kemerdekaan yang dilangsungkan di Putrajaya baru-baru Ini semalam, banyak kejadian yang terjadi pada perarakan yang diadakan namun Ia adalah pengalaman yang mengajar supaya sikap berkumpulan, wajib diteruskan bersama-sama, apatah lagi kita semua satu Malaysia, yang banyak bangsa bersama perlu kita mengeratkan silaturrahim dan menjaga persahabatan dengan baik.

Hawa Rizwana bersama dalam kumpulan ahli b0mba dan beliau seorang wanita yang sangat nampak dilihat bersemangat waja dan bersemangat patriotik apatah lagi berada di dalam kelompok sedemikian.

Meskipun beliau seorang selebriti yang terkenal namun beliau masih boleh bersama-sama dengan orang awam untuk melaksanakan kewajiban dalam menyambut hari kemerdekaan yang lalu. Semangat yang boleh memberikan contoh yang baik pada masyarakat.

Ramai yang tidak menyangka bahawa Hawa bersama dengan ahli b0mba di dalam perarakan yang dilangsungkan pada hari merdeka semalam, ramai yang menyatakan bahawa mereka tidak beralih pandang hanya memandang Hawa apatah lagi lawa cantik dan badan dalam mengenakan unit beruniform tersebut.

Perkongsian yang dikongsikan oleh Hawa ini mendapat banyak sukaan dan ramai yang memberikan komen pujian, lihat pada gambar nombor dua, Hawa seolah beliau bersemangat dan sangat menyukai kerjaya yang dipilih, malah beliau berusaha keras supaya nampak seperti wanita yang sado.

Jika sudah cantik buatlah muka macam mana pun,walau bagaimanapun pastilah wajah dia tetap kelihatan cantik sentiasa. Begitulah yang dikatakan oleh netizen kepada perkongsian Hawa. Ramai yang suka dengan pilihan Hawa untuk berada di dalam unit beruniform ini.

Disebabkan oleh Hawa memilih b0mba sebagai unit beruniform pasti anak-anak kecil akan berminat juga apatah lagi Hawa sendiri berada di dalam kelompok ini, pasti akan membina harapan untuk anak-anak kecil dengan bersemangat waja.

Selain menyatakan muka Hawa yang bersemangat itu dari gigih membuatkan diri seperti kelihatan sado, orang ramai juga yang memberikan komen-komen lain seperti memuji Hawa untuk berada di dalam dunia kerjaya ini tidak senang tetapi sangat mencabar. Lihatlah komen komen netizen.

Sebelum ini Hawa Rizwana ini dikatakan bercinta dengan Zizan Razak dan kerana mereka sangat sepadan apabila bersama.

Bukan itu sahaja mereka juga seolah-olah m4lu-m4lu kucing apabila berdua bersama akan tetapi mereka tidak menyatakan hubungan mereka berdua. Mungkin ada jodoh buat mereka berdua nanti.

Sumber: ig hawarizwana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!