Connect with us

Hiburan

“Mana lah perempuan tu tak jatuuh cinta, klu laki org berlakon pn mcm ni gayanya”- netizen

Published

on

6670BA9A BC3C 4BFE 802B 3AC4E08047F2 Scaled

Drama ku akad kau dengan bismillah setiap hari trending di tv3 lantaran isu viiral sebelum drama tersebut di tayangkan. Drama ini di lakonkan barisan pelakon yang hebat dan berbakat. Gandingan Aliff Aziz bersama sophia sudah cukup membuatkan drama ini viiral kerana Gosiip mereka sebelum ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Aliff mempunyai bakat besar dalam nyanyi dan juga sangat berbakat dalam bidang lakonan. Aliff pernah memberitahu media sebab kenapa dia come back untuk join pertandingan gegar vaganza sebelum ini adalah sebab dia ingin mencari rezeki untuk keluarga.

A2F66051 A9C2 4EAB 826B 6B4C0BEA8F74

Aliff di nobatkan juara gegar vaganza dan semakin aktif berlakon di dalam drama. Lakonan Aliff masih berbiis4 seperti dulu. Drama Aliff bersama intan najuwa sebelum ini telah mendapat pujian ramai kerana keserasian drama tersebut menyerlahkan lagi bakat Aliff Aziz dalam dunia lakonan.

Bagaimana pula drama Aliff bersama Sophia ye, kalau dari segi fizikal sudah padan sebab sama cantik sama hensem bagaimana pula dari segi chemistry mereka berdua di dalam drama ini. Banyak adegen romantiik di tayangkan memang terserlaahlah keserasian di dalam menjiwai watak masing masing.

FD3F552F D5E4 4774 8198 0379B644B8D8

Ramai yang memberi komen sangat best, ada juga memberi komen keterlaluan sebab Aliff sepatutnya menjaga batasnya ketika berlakon.

Drama ini mengisahkan Raisya dan Luth di fittnah dan di perangkap sehingga menyebabkan Raisya melarikan diri ke sabah. Raisya sangat maalu dan terluuka dengan apa yang berlaku sehingga dia tidak dapat memaafkan luth.

Mereka akhirnya berkahwiin demi dend4m Raisya kepada Luth dia terima dan bertekad untuk membuat Luth menderiita sampailah dia jtuh cinta.

Menerusi perkongsian dari instagram dramasangat scene romantiik Luth dan Raisya menarik perhatian netizen. Ramai berpendapat nampak lain macam cara Luth sentuh Raisya dan pandang Raisya walaupun hanya drama tetapi tidak sepatutnya Aliff tidak menjaga batasnya

7DF4326A A35F 465E A373 F540D4FE8865

Ada juga memberi komen patutlah pelakon perempuan tersebut jtuh cinta sebab Aliff nampak sangat sweet di dalam drama ini. Manalah Perempuan tak cairkan. Sebelum ini viiral tentang gambar sophia dengan kek4sihnya di panggung wayang adakah gosiip yang tular sebelum ini hanya gimik semata mata.

D5BF5BA7 B360 4A55 AD86 8294C9FC165C

Tidak mengapa jika hanya gosip sebab sewajarnya seorang wanita menjaga maruuahnya terutamanya seorang selebriti terkenal. Sudah pasti mereka sepatutnya menunjukkan contoh yang terbaik kepada peminat.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!