Hiburan
“Mana lah perempuan tu tak jatuuh cinta, klu laki org berlakon pn mcm ni gayanya”- netizen

Drama ku akad kau dengan bismillah setiap hari trending di tv3 lantaran isu viiral sebelum drama tersebut di tayangkan. Drama ini di lakonkan barisan pelakon yang hebat dan berbakat. Gandingan Aliff Aziz bersama sophia sudah cukup membuatkan drama ini viiral kerana Gosiip mereka sebelum ini.
Aliff mempunyai bakat besar dalam nyanyi dan juga sangat berbakat dalam bidang lakonan. Aliff pernah memberitahu media sebab kenapa dia come back untuk join pertandingan gegar vaganza sebelum ini adalah sebab dia ingin mencari rezeki untuk keluarga.
Aliff di nobatkan juara gegar vaganza dan semakin aktif berlakon di dalam drama. Lakonan Aliff masih berbiis4 seperti dulu. Drama Aliff bersama intan najuwa sebelum ini telah mendapat pujian ramai kerana keserasian drama tersebut menyerlahkan lagi bakat Aliff Aziz dalam dunia lakonan.
Bagaimana pula drama Aliff bersama Sophia ye, kalau dari segi fizikal sudah padan sebab sama cantik sama hensem bagaimana pula dari segi chemistry mereka berdua di dalam drama ini. Banyak adegen romantiik di tayangkan memang terserlaahlah keserasian di dalam menjiwai watak masing masing.
Ramai yang memberi komen sangat best, ada juga memberi komen keterlaluan sebab Aliff sepatutnya menjaga batasnya ketika berlakon.
Drama ini mengisahkan Raisya dan Luth di fittnah dan di perangkap sehingga menyebabkan Raisya melarikan diri ke sabah. Raisya sangat maalu dan terluuka dengan apa yang berlaku sehingga dia tidak dapat memaafkan luth.
Mereka akhirnya berkahwiin demi dend4m Raisya kepada Luth dia terima dan bertekad untuk membuat Luth menderiita sampailah dia jtuh cinta.
Menerusi perkongsian dari instagram dramasangat scene romantiik Luth dan Raisya menarik perhatian netizen. Ramai berpendapat nampak lain macam cara Luth sentuh Raisya dan pandang Raisya walaupun hanya drama tetapi tidak sepatutnya Aliff tidak menjaga batasnya
Ada juga memberi komen patutlah pelakon perempuan tersebut jtuh cinta sebab Aliff nampak sangat sweet di dalam drama ini. Manalah Perempuan tak cairkan. Sebelum ini viiral tentang gambar sophia dengan kek4sihnya di panggung wayang adakah gosiip yang tular sebelum ini hanya gimik semata mata.
Tidak mengapa jika hanya gosip sebab sewajarnya seorang wanita menjaga maruuahnya terutamanya seorang selebriti terkenal. Sudah pasti mereka sepatutnya menunjukkan contoh yang terbaik kepada peminat.
Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
-
Hiburan2 years ago
“Aik..bila Kak Engku pregnant?” – Nabila Huda
-
Hiburan3 years ago
“Ko beranak kan bidadari ke apa ni” – Azza Elite
-
Umum3 years ago
“Patutlah saya tengok Naim sejuk hati, baik hati jaga kucing saraf r0sak”
-
Hiburan6 months ago
“Taj4m mata sis blh nmpk walaupn dh masuk dlm mangkuk”- Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Wehh terkejut tgk perut akak nasib ternampak tgn tu” – Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Wanita hebat yg byk kali d0wn tp tetap teguh, membesarkan anak2” – Netizen
-
Hiburan3 weeks ago
“Weyh sian budak tu dah excited ingatkan dia menang, last2 kena malu gitu je” – Netizen
-
Hiburan2 years ago
“Kesian minah dia tkut xde sape peduli, makin tkutkan dia” – Netizen