Connect with us

Hiburan

“Aah Dato K dtg, harap dato k tak maraah lah”- Tokti

Published

on

4E335D62 BC96 4312 8A69 8A91E186A196 Scaled

Selebriti terkenal Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan pangilan Tokti menjadi antara selebriti pujaan rakyat Malaysia. Tokti juga sangat di sayangi semua peminatnya sampai sesiapa sahaja kalau jumpa tokti depan dapan mahu pengsan terkjuut. Tokti yang kita kenal seorang yang sangat humble yang sangat penyayang baik dan berbakat besar.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sesiapa sahaja yang jumpa tokti pasti tidak akan melepas peluang untuk bergambar dengan tokti dan merakam video. Bukan senang untuk menjadi seorang selebriti terkenal seperti tokti kan memerluukan komitmen yang tinggi untuk dunia hiburan.

4DE7AA18 A96F 4BA3 A657 BAB0B9212086

Kerjaya tokti juga di sokong sepenuhnya oleh Dato K, dan sering nampak Dato k sentiasa menemani Tokti untuk pelbagai konsert dan juga event. Dato K yang kita kenal adalah seorang yang sangat serius dan seorang yang sangat berjaya di dalam perniaagaan.

Dato K juga mempunyai empayar perniagaan yang besar sebelum berkahwin dengan tokti. Pernikahan mereka di kurniakan dua orang cahaya mata yang comel Aafiyah dan Afwa menerusi proses i vf.

DCBC3CB3 ED1A 43A3 94CD F6361E90FB39

Aafiyah yang semakin besar kini menjadai seorang kakak yang penyayang kepada Afwa, Tokti juga nampak sangat aktif melayani peminatnya menerusi live di instagramnya dan juga di tiktok miliknya.

Sudah menjadi kewajipan semua artis membuat tiktok kerana ini adalah salah satu cara yang paling baik untuk mereka bermesra dan berbual dengan peminatnya.

Menerusi perkongsian daripada instagram milik boom malaysia, Tokti tengah kusyuk melayan peminatnya di live tiba tiba Dato k balik punya gelabah Tokti tidak tahu apa puncanya sampai tokti takuut sangat dengan Dato K.

D866217A 6ECA 4AEA BA1A A0ED250F31E4

Mungkin Dato K terlalu teg4s ataupun Tokti terlalu menghormaati Dato K sebagai seorang suaminya. Tokti kelihatan sedikit ggup ketika tahu Dato k datang dan balik ke rumah ketika sedang live dan memanggil anak anaknya yang di luar Afwa dan Aafiyah masuk ke dalam.

Mungkin Tokti risau Dato K maraah tentang tokti asyiik buat live tidak menjaga anak anak ataupun perlu dahuluukan suami ketika pulang daripada live. Apa pun alasannya pasti hanya tokti sahaja yang tahu dan mengenali suami tercinta.

BAA23960 E532 4E95 8C8A 9523160965D6

Ramai juga yang prihatin dan menyatakan Dato k tak maraah pun, Tokti sempat menyatakan Harap dato k tak maraah lah dengan m4nja memangiil suaminya dengan pangilan sayang.

Sebelum ini ketika Aafiyah jatuug scooter Dato K memaraahi Tokti keranan membeli skuter kepada Aafiyah tanpa memakai apa apa safety dan itu sangat Bahaaya. Tokti berkongsi di livenya sebelum ini dia menerima teguran Dato K dengan hati terbuuka dan mengaku itu salahnya.

E9AEEE1B 52D4 48F5 834D 32471FD5436F

Sebagai seorang ibu sebenarnya terlalu banyak tangungjawab yang harus kita pegang untuk anak anak dan seriing menyalahkan diri sendiri jika berlaaku apa apa yang buuruk kepada anak kesayaangan tetapi yakin lah sebenarnya kita sudah menjadi ibu yang terbaiik buat mereka dan tidak akan ada ibu yang sempurna di dunia begitu tugas sebagai isteri.

DD406097 0C0F 43C9 9878 833A4D97AB23

Mentaati suami sebaiknya tetapi jangan sampai kita luupa tentang diri kita sendiri. Tokti sememangnya di kenali dengan perwatakan lemah lembuut baik hati dan sopan sangat bertuah Dato K memiliki isteri sebaik tokti. Semoga rumahtangga tokti dan Dato K kekal bahagia selamanya.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!