Connect with us

Hiburan

“Cantik sgt,nampak mcm adik beradik kandung je, comel”-Netizen

Published

on

Kadang Drama Melayu Bawak Kisah Yang Real Bagi Kesedaran Dkt Kita Netizen 2

Tidak dapat dinafikan bahawa setiap ciptaan Tuhan ini semuanya cantik dan indah belaka. Ada yang penting adalah, bersyukur seadanya dengan semua nikmat yang kita perolehi, nikmat dijadikancantik, nikmat kesihatan dan banyak lagi. Meskipun kalau rasa diri tu tak berapa nak cun melecun, boleh saja pergi ke gym atau buat facial treatment.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tapi, apa yang penting sekali ialah, kita mestilah sentiasa bersyukur dan ingat bahawa kita semua ni cantik-cantik belaka. Tidak ada yang diciptakan tak cantik, semuanya helok-helok belaka, cantik itu kan subjektif.

Add6d1dd 26f8 4bb9 B493 37496b40058e

Kali ini, ada dimuat naik video Izara Aishah dan juga Tya Ariffing yang sedang berootd konon nya cara posing ketika tibanya hari raya. Uish, dua orang pelakon ini memang cantik dan sudah pasti kita semua akan jat0h cinta kepada mereka berdua.

Mereka berdua yang konon nya mengajuk cara orang-orang sedang ootd sewaktu hari raya. Korang semua ootd macam mana time hari raya ? Mesti gaya posing yang sama kan, tak pun gaya-gaya yang trending korang tiru.

D99607a3 34c4 4908 9db8 Ab265503ed2f

Rata-rata netizen semuanya sangat teruja melihat dua orang yang sangat cantik ni. Siapa je tak teruja dan terpesona tengok Tya dan juga Izara yang sangat cantik kan. Sudah pasti semua akan cukup terpesona tak kelip mata tengok mereka berdua.

Bak kata mereka, dan nampak macam adik-beradik dan dua orang ni. Mereka mempunyai ikatan persaudaraan. Nampak macam anak dara, padahal masing-masing sudah mempunyai anak-anak mereka sendiri.

0b49f1a1 C7c5 4c56 86aa 70abc77e169c

Tapi, tetap awek muda dan cun melecun orangnya. Tak pernah lah tak cantik dua orang ni. Dari dulu sampailah sekarang, selalu saja buat kita jat0h cinta dengan keterampilan mereka semua. Siapa di sini fans Tya dan juga Izara ?

Kelmari, ada dimuat naik foto mereka bersama Tokti, keluarga mereka ni semuanya cantik dan cun belaka. Tokti pun kelihatan seperti sebaya sahaja bila duduk dengan diorang semua. Tak tahu beza umur mereka sebab nampak sama saja.

59184c42 9fed 46b9 9d19 538062cddfbf

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa Tya dan Izara tu sangat cantik. Tapi, jangan dilupa bahawa kita semua ni pun cantik juga. Tak ada pun orang yang tak cantik. Semuanya yang diciptakan semuanya cantik-cantik belaka.

 

Sumber : Ig Tyaarifinnw

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!