Connect with us

Hiburan

“Makin lain lah Fathia ini” – Netizen

Published

on

Fathia Latiff asalnya seorang pelakon tapibeliau juga seorang penyanyi yang memiliki keunikan suara yang mantap. Beliau lama menyepi di dunia hiburan dan agak banyak kntroversi yang beliau hadapi namun masih mempunyai peminat yang setia sehingga kini. Setiap perkembangan beliau para peminat akan menyukai dan menyokong beliau, malah sentiasa ada juga membeli produk jualan beliau.

Semakin hari semakin Fathia memiliki wajah yang lain dan setiap kali beliau memuatnaik gambar beliau atau video beliau, pasti wajahnya akan kelihatan lain dari sebelumnya. Dan itu menjadi tanda tanya kepada para peminatnya yang selama ini setia mengikutinya.

Fathia juga sudah lama tidak berkecimpung lagi dalam dunia seni meskipun bakat lakonannya luar biasa. Setiap watak yang diberikan pasti beliau akan dapat menjiwai watak dengan baik tidak kira siapa sahaja gandingan lakonannya.

Amat jarang Fathia memuatnaik perkongsian di laman ig tapi setiap kali beliau memuatnaik pasti beliau akan disoal mengapa wajahnya agak berlainan dan seolah diubah. Adakah beliau ada saakit atau apa yang terjadi pada wajahnya.

Melihat perkongsian beliau baru-baru ini, ramai yang memuji kecantikkan beliau. Beliau juga bersikap terbuka dan menjawab persoalan peminat. Lama tidak dengar dan melihat beliau menyanyi atau berlakon. Jarang juga beliau berada di kaca tv.

Jikalau beliau mempunyai wajah yang baru dan memberitahu kepada peminat apakah musababnya pasti ramai tidak akan bertanya lagi namun masih tidak ada jawapan. Sebaliknya ada netizen menyatakan bahawa beliau sengaja mengeditnya.

Setiap lakonan dan nyanyian Fathia memang menjadi kesukaan pada peminat beliau, bahkan setiap kali adanya filem yang beliau lakonkan pasti mendapat tempat dihati peminat semua. Semuanya diterima baik oleh peminat-peminat.

Pelbagai komen yang menarik diterima diruangan komen. Lihatlah antara komen-komen netizen semua. Semuanya tertanya pada wajah yang lain dan banyak yang berubah pada wajah Fathia.

Walaupun beliau jarang memuatnaik gambar beliau namun setiap kali perkongsian baharu akan dapat dilihat bahawa wajahnya semakin hari semakin berubah. Dan semakin kelihatan seolah bukan wajah asalnya.

Fathia juga di khabarkan membuat mukanya dengan l4zer untuk membantu menambahkan kolegen di muka dan juga untuk merawat kuliit kering dan kusam. Tetapi selepas rwatan tersebut nampak muka Fathia sedikit pelik sehingga di tegur netizen. Macam macam komen yanh di lemparkan kepada Fathia sehingga ada yang cakap Fathia nampak lebih tua edit ke apa macam macam. Harapa Fathia kuat lah dan kembali menjadi fathia yang dulu.

Sumber: ig fathialatiff

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!