Connect with us

Hiburan

“Perempuan dgn bungkus membungkus tak dpt di pisahkan”- Netizen

Published

on

Siapa yang tidak kenal dengan semua pengacara rancangan wanita hari ini. Antara yang sering mendapat perhatian adalah Uyaina mungkin kerana popularitinya sebagai seorang pelakon model dan duta turut memberi kesan kepada pengacaraannya di whi. Whi juga rancangan yang sentiasa di sukai wanita kini dan Uyaina nampaknya masih setia menjadi host di rancangan tersebut.

Selain itu juga Fiza sabjahan juga antara pengacara senior yang agak lama dan paling awal mengacara whi sebelum ini dengan pasangan lain tetapi Whi kini makin meriah di hiasi dengan lebih variasi pengacara dan rentak.

Fiza dan Uyaina sering juga mendapat perhatian netizen kerana gelagat mereka yang spontan dan comel tambah pula dengan sempoi membuatkan kamera sering tertarik merakam perangai pelik diorang ketika sesi live

Rancangan ini juga menyajikan pelbagai bentuk ilmu ulasan dan juga perkongsian yang berkait rapat dengan wanita terutamanya isteri dan banyak juga ulasan tentang keluarga dan rumahtangga.

Rancangan wanita hari ini juga di kegemari para lelaki juga dan kini lebih wanita hari ini lebih terbuka dan banyak isu isu berkait rapat perjalanan rumahtangga perkongsian penyelesaian yang boleh membantu para suami di luar sana menimba ilmu dan pengetahuan.

Tetamu jemputan juga bukan calang calang ramai terdiri daripada pakar pakar, artis dan juga selebriti terkenal membarisi jemputan setiap hari. Host juga terdiri daripada selebriti yang berpengalaman seperti Uyaina fiza fahrin dan ramai lagi yang pasti akan membuatkan rancangan tersebut tidak boring.

Menerusi perkongsian daripada instagram WHI hari ini Uyaina nampak terlebiih teruja dengan pelbagai gaya membungkus makanan ketika live.

Excited betul dia berjalan tanpa toleh kiri kanan dengan selamba ambil plastik dan membungkus makanan untuk di makan nanti berbuka kot.

 

Hobi dan perangai Uyaina ini juga di sokong kuat oleh Fiza siap tolong pegangkan berplastik plastik makanan yang mereka bungkus ketika sesi live. Alahai min berkenan pula tengok plastik kuning tu.

Netizen juga berkongsia perempuan dengan makanan memang teruja dan paling penting bab bungkus membungkus ini juga memang laju je kan.

Comel betul lah mereka semua ini saling support each other dan nampak sangat rapat serasi je mengacara bersama kan. Semoga rancangan wanita hari ini kekal menjadi pilihan nombor satu para wanita di luar sana tidak kira berkerjaya atau suri rumah.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!