Connect with us

Hiburan

“Hampir terlupa dia ni penyanyi”- Netizen

Published

on

Rupanya Hannah Delisya seorang penyanyi, ramainya peminat beliau sendiri hampir terlupa bahawa sebenarnya beliau adalah seorang penyanyi dan apabila perkongsiannya di laman ig sedang menyanyikan sebuah lagu raya, ramai yang terkesima dek kerana beliau mempunyai keunikan suara yang tersendiri malah suaranya sangat merdu didengari. Bakatnya menyanyi setanding dengan bakatnya berlakon.

Bukan sahaja memiliki kecantikkan yang semulajadi, bahkan beliau sangat putih kuulitnya dan juga sangat cantik peribahasanya, sopan santun pun dan juga memiliki suara yang merdu adalah anugerah terindah.

Bakat semulajadi dan bakat yang dianugerahkan kepadanya adalah bakat menyanyi yang dimana tidak semua orang memilikinya. Menyanyi adalah suatu perkara yang bukan mudah dan beliau seorang penyanyi yang baik dan sedap suaranya apabila menyanyi.

Bukan sahaja peminatnya yang teruja melihat dan mendengar bahawa beliau mempunyai lagu baharu pada tahun ini di bulan raya akan datang. Pasti beliau akan mendapat banyak peluang pekerjaan dalam bidang nyanyian pula selepas sekarang tul4r watak Aleeya yang penuh dengan liku kehidupan.

Tap melihat video perkongsian Hannah, ramai terkesima dan memuji kemerduan suara beliau. Bukan itu sahaja, penari dibelakang Hannah juga dijadikan perhatian dan ramai yang terlihat penari tersebut juga sangat berfungsi dalam video tersebut.

Cuba korang zoom sedikit kat abang pakai spek di belakang tu alahai kemain betul diorang ni kan.

Hannah juga sekarang semakin dikej4ri oleh produser dan banyak tawaran kerja untuknya bukan sahaja bidang lakonan kini sudah kembali semula kepada bidang nyanyian. Beruntung Hannah kerana suaminya sentiasa menyokongnya.

Walaupun beliau seorang penyanyi pada asalnya masih ramai yang tidak mengetahuinya. Ramai yang mungkin terlupa atau memang mengenali Hannah sebagai seorang pelakon. Walhal beliau memphnyai bakat nyanyian juga masakan tidak beliau menyertai The Masked Malaysia bukan.

Inilah antara komen-komen netizen yang sentiasa menyokong dan mulai jtuh cibta pada kemerduan suara Hannah. Ramai yang suka akan suaranya dan banyak komen diberikan kepada perkongsian itu. Lihatlah antara komen mereka.

Kalau macam ni dah lah cantik, merdua suara tak perlu minta maaf pun Hannah, awak akan sentiasa dimaafkan. Apatah lagi tengok sahaja sudah menyejukkan hati memandang.

Hannah delisha ini sangat terkenal dengan peribadinya yang lemah lembut gaya comel comel yang penting sejak bertudung Hannah Delisha sangat menjaga penampilannya supaya bergaya tetapi menutup aurat dengan baik demi menjaga maruah diri dan suami tercinta. Cantiknya Hannah Delisha dan sangat berbakat di dalam lakonan menyanyi pun merdu ini rasanya tiada tandingannya dengan mana mana artis ataupun selebriti lain kan.

Sumber; ig hannahdelisya

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!