Connect with us

Hiburan

“Macam jer4ngkung lak tengok, berisi lagi padu” – Netizen

Published

on

Dah macam jer4ngkung, kata netizen kepada Fasha Sandha, seorang pelakon yang cantik jelita, malah, dibalasnya dengan berkata tidak mengapa dan tidak kisah akan teguran tersebut.

Fasha Sandha yang seorang menjaga makanan kerana dek mahukan bentuk tvbuh yang sedemikian, sehingga kan beliau tidak menyentuh makanan dan minuman yang manis. Beliau seorang yang sangat menerima dengan hati terbuka.

Melihat perkongsian beliau yang menari dan bangga dek kerana berjaya kurvs dan r4mping. Lagipun perkongsian tersebut adalah dek kerana mempromosikan iklan produk tersebut.

Rata-rata netizen sangat ambil berat tentang Fasha, dan ramai yang memberikan komen pada perkongsian tersebut sehinggakan seribu lebih komem yang diberikan. Mungkin dek kerana sayang pada Fasha.

Selepas itu bukan sahaja setakat itu netizen juga menyuarakan bahawa Fasha hanya berjoget dan memuatnaik semasa bdannya krus sahaja walhal Fasha ada sahaja menunjukkan video menari tatakala bdannya berisi juga.

Lihatlah perkongsian ini. Semuanya menyatakan bahawa Fasha sudah sangat krus sehingga seperti jer4ngkung. Ramai juga mengiyakan situasi itu. Lihatlah video yang dikongsikan Fasha. Nampak Fasha gembira betul.

Fasha dan suaminya Aidil sangat memahami satu sama lain malah mereka seringkali mendapat tawaran bekerja bersama dek kerana serasi apabila berduaan. Sebab itu mereka saling mempercayai. Kerana kerja pun didelan mata sahaja.

Fasha Sandha seorang yang sangat baik dan pem4lu, setiap kali bersama dengan keluarga mertua beliau akan lelihatan memakai tudung dengan sempurna. Suka tengok macam tu. Ramai peminat yang suka akan begitu.

Pelakon yang hebat, bukan sahaja itu malah beliau boleh melakonkan apa jua watak yang diberikan. Lihatlah perkongsian ini mendapat pelbagai komen-komen. Lihat komen netizen.

Kalau macam jer4ngkung tak kisahlah dek kerana daripada tong kata Fasha Sandha. Semua tak kena dimata netizen. Berisi salah kurvs pun salah juga.

Sumber: ig fashasandha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!