Connect with us

Hiburan

“Tgh enjoy show tiba2 mama datang puk0l sbb tak behave” – Amir Masdi

Published

on

Amir Masdi seorang bekas pelajar Akademi Fantasia, kini telah mengilap bakatnya di industri seni dan semakin boleh memperbesarkan bakatnya dan kerjaya nya semenjak mendapat banyak tawaran nyanyian beliau di mana mana tempat.

Beliau juga banyak mendapat tawaran diluar kawasan. Melihat beliau menyanyi boleh membuatkan ramai yang melting dengan suaranya yang merdu dan mantap.

Semasa beliau berada di suatu tempat untuk membuat persembahan, iaitu di karnival, ramai yang hadir, beliau kelihatan seronok dan sangat enjoi dengan suasana sedemikian. Malah sangat enjoi sehingga tidak sedar akan kehadiran maknya.

Mak hadir memberikan sokongan yang Amir sendiri tidak tahu bahawa maknya hadir tatkala itu. Dengan kehadirannya lebih membuatkan Amir bersemangat, tapi semasa hadir tu terkejvt sebenarnya Amir Masdi.

Betapa seronoknya mereka sehinggakan mereka berpelok dan menari-nari semasa berjumpa, tapi part yang mak Amir tepok dari belakang tu lawak macam mak mrahkan budak masa kecil.

Lihatlah video yang dikongsikan tersebut, rakaman tersebut daripada peminat Amir, dan yang lawak memang beliau tak sedar akan kehadiran maknya. Lawak betul. Comel je mereka menari-nari dibelakang pentas. Maknya pun begitu sporting sekali.

Amir Masdi seorang yang ramah dan mesra malah beliau seorang yang sangat pentingkan kekeluargaan. Sikapnya yang baik dan mesra disenangi peminat, membuatkan peminat sentiasa menyokong beliau dalam kerjayanya.

Amir Masdi juga mempunyai peminat dan fans club. Dengan sokongan yang sedemikian lebih menguatkan dan memberikan beliau semangat  untuk terus berada dalam industri seni. Semenjak beliau nyanyikan semula lagu Sembiilu, semakin namanya dikenali.

Ramai yang tersenyum dan terhibur melihat maknya hadir dari belakang dan tepok bahunya Amir. Lihatlah beberapa komen daripada peminat Amir. Semua puji bahawa mereka comel, tapi yang lebih comel maknya kerana sporting.

Semoga Amir Masdi terus maju didalam kerjayanya apatah lagi ramai yang meminati beliau dengan suaranya yang merdu dan mantap. Amir Masdi ni berperwatakkan seirang yang sangat manja.

Sumber: ig amirmasdi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!