Connect with us

Hiburan

“Bila aku mintak izin tambah lagi, dia terkejut tp merelakan” – Achey

Published

on

Memang menjadi tul4r tentang Abang Tesla tersebut ye, jangan lah sang suami salah cakap memang akan menjadi gadoh, bukan itu sahaja malah ramai yang membuatkan ia sebagai content di laman media mereka.

Seperti Achey pun mencuba membuat content tapi kali ini sedikit kelainan kreativiti beliau. Tak disangka isterinya membenarkan pula selepas beliau meminta izin menambah lagi.

Melihat perkongsian tersebut selepas menunaikan solat, sama seperti Abang Tesla dan kemudian beliau meminta menambah lagi, dengan sedikit terkejvt namun isterinya mengangguk setuju.

Tak disangka isterinya bersetuju dengan mudah begitu sahaja walhal jika setiap isteri mendengar akan suami nak menambah lagi sudah pasti akan merasa tidak keruan dan merasa terkejvt serta am4rah.

Walaupun dengan mengangguk setuju, namun kemudian anaknya Tiara pula hadir dengan anak patong dan mainannya, dibawa bersama lalu dihempoknya kepada Achey. Seolah faham pula anaknya itu.

Lihatlah persetujuan isterinya yang seolah tidak ada perasaan itu. Malah lihatlah video ini sehingga habis barulah faham akan cerita yang Achey sampaikan. Bukanlah terniat nak menambah isteri lagi tapi rupanya beliau nak menambah sebuah motorsikal lagi.

Memang Achey ini pengemar motorsikal dan mereka sangat pandai menghargai motorsikal dengan itu cara menunjukkan cara minat mereka.

Mereka lebih minat menghias dan mengumpul motorsikal. Ia adalah sesuatu kepuasan buat mereka dengan cara itu.

Achey dan isterinya dikenali selepas Achey mengenalkan kepada umum isterinya bersama anaknya, apatah lagi sekarang, sudah ada media sosi4l dan kerap juga anaknya mengikuti content tertentu.

Memang sudah menjadi adat didalam dunia artis mengikut content dan membuat content, agar terus dikenali dan wujud di dunia seni. Biarpun tidak ada lagu terbaru atau drama namun content membuatkan ramai yang masih kekal di industri.

Achey sangat menghargai isterinya dan anaknya, seronok melihat keakraban keluarga ini. Meskipun tidak berjaya mendapatkan anak kedua mereka namun masih menghargai waktu bersama. Tiara semakin membesar dengan sihat dan comel.

Sumber: ig acheykintangkintung

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!