Connect with us

Hiburan

“Laju nau kakak bawak, jgn tertomoihh dah kak bawa adik” – Netizen

Published

on

Perkongsian dilaman ig milik anak kepada Tokti ini selalu memuat naik video yang menarik. Antara videonya Afwa bersama kakaknya Afiyah bermain basikal yang dibawa oleh Afiyah sendiri.

Memang asyik melihat mereka bermain bersama-sama sepupunya. Melihat mereka bermain memang seronok tapi yang lihat laajunya kakak bawa adik ris4u je tertumuih kepalanya. Harap mereka bermain dengan baik sahaja.

Datuk Siti Nurhaliza atau lebih manja dikenali dan dipanggil dengan gelaran Tokti ada lah seorang penyanyi yang terkenal di Malaysia tetapi beliau tidak suka sering memuat naik tentang anak-anaknya. Mungkin kerana menjaga keselesaan anaknya juga.

Afiyah sangat menyanyangi adiknya begitulah juga sebaliknya. Melihat mereka bermain bersama sudah pasti mereka dibesarkan bersama dengan penuh kasih sayang yang baik. Totki pun memang lembut orangnya.

Tanpa pernah memar4hi mereka, Tokti sering juga mengikut apa sahaja kehendak mereka apatah lagi hanya dua sahaja anak kepada Tokti. Sudah tentu tidak salah jika diturut apa yang mereka i gini.

Lihatlah video mereka bermain bersama. Memang laaju si Afiyah membawa permainan basikal seperti kereta namun Afwa juga bersamanya ,hampir terjatvh sahaja. Afiyah juga tak sabar sehingga aafwa takdapat naik bersama. Lawak lah mereka berdua ni.

Afwa dan Afiyah adalah adik beradik bersama-sama dan mereka seringkali menjadi tontonan kepada umum dan ramai masyarakat menjadi perhatian kepada mereka dek kerana mereka anak kepada penyanyi nombor 1 Malaysia.

Video begini akan teringat keakraban adik dan kakak, adalah suatu t4li perikatan yang sangat kuat apatah lagi mereka bermain bersama-sama. Akran hubungan mereka berdua. Adik beradik yang lain sudah dewasa.

Pelbagai jomen yang diberikan kepada perkongsian ini, mana tidaknya melihat Afwa mengikut Afiyah bermain, tapi, laaju Afiyah bawa kereta mainannya itu. Saat Afwa nak naik punmacam hampir jaatuh. Lihatlah komen netizen.

Afiyah seorang kakak yang baik dan sangat prihatin. Mereka dibesarkan dalam kalang an orang yang saling mengasihi. Alhamdulilah.
Sumber: ig afwamohamadkhalid

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!