Connect with us

Hiburan

“Tengok sambil tak sedar tersengih” – Datin Shahida

Published

on

World Wide24.com E881bfa899ee7339e56b11ad311a81da

Di awal detik perkenalan Shuib dan Watie, hubungan mereka berdua menerima pelbagai pendapat dan andaian yang oleh para netizen. Namun begitu, ianya tidak menghalang pasangan ini untuk meneruskan hubungan mereka hingga ke jinjang pelamin.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Malahan rezeki juga berpihak kepada mereka berdua apabila pasangan serasi ini menerima pelbagai tajaan di hari bahagia mereka.

Setelah pasangan ini berkahwin, pihak Astro mengambil inisiatif untuk mendokumentasikan perjalanan ke hari pernikahan mereka berdua menerusi satu program iaitu Walimatulurus Shuib dan Watie.

World Wide24.com B68ac02f29d753f094afa33847e3c4c3

Di dalam rancangan tersebut, pasangan ini mendedahkan bagaimana mereka berdua berkenalan dan juga berkongsi mengenai latar belakang diri masing masing.

Terdahulu, ramai yang kurang senang apabila Shuib menyunting beliau sebagai isteri di sebabkan penampilan beliau sebelum ini. Malahan ada juga segelintir netizen juga menganggap Watie tertarik untuk bernikah dengan Shuib di sebabkan h4rta.

World Wide24.com Ce91abe019cbd1e371832de703d0e522

Menerusi satu perkongsian terbaru di Instagram Watie, satu video yang memaparkan gelagat pasangan suami isteri berkenaan dalam menjawab soalan daripada wakil Siti Jewel telah di kongsikan.

Sebagai info, pasangan berkenaan telah di lantik menjadi duta kepada kedai emas Siti Jewel dan sudah menjadi tugas pasangan tersebut untuk mempromosikan kedai emas berkenaan kepada orang ramai.

Salah satu aktiviti promosi kali ini menampilkan pasangan tersebut menjawab soalan yang di sediakan oleh wakil mereka. Soalan soalan yang di ajukan oleh wakil tersebut berkisarkan mengenai keserasian Shuib dan Watie dalam menjawab soalan yang melibatkan hubungan mereka.

Sesi soal jawab antara Shuib dan Watie itu menjadi meriah dengan gelagat lucu dan sedikit sebanyak perkongsian Shuib dan Watie mengenai hubungan mereka berdua.

World Wide24.com 006ceedea01ea50ae81be8090fa4ba92

Mengintai keruangan komen, rata rata netizen terhibur melihat gelagat mereka berdua yang saling berkongsi sedikit cerita dan perkara yang berlaku melibatkan hubungan mereka berdua.

Netizen merasakan pasangan tersebut kelakar namun masih mengekalkan kemanisan dalam hubungan rumahtangga mereka itu.

Netizen juga berkata Watie kelihatan lebih berseri setelah bergelar isteri Shuib. Berikut di kongsikan komen komen netizen termasuk Datin Shahida.

World Wide24.com E81f9bac793f00cf95035453d27c1512

Makin berseri Watie ni selepas bernikah dengan Shuib. Gelagat mereka berdua pun sama sama kelakar. Tengok video mereka berdua ni netizen yang tersengih sengih pula.

sumber : ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!