Connect with us

Hiburan

“Kembar lama terpisah ni tapi mmg sama lah yeah” – Netizen

Published

on

Pelanduk dua serupa, pepatah yang selalu dikatakan dan ia adalah benar. Kekadang termacam betul pula kembar seiras lain mak lain ayah. Namun tidak semua orang yang berdekatan ada, jika ada, mesti seronok kerana bagai bertemu kembar. Sebelum ini kecoh Aedy Asyraff bertemu seseorang yang iras wajah dengan beliau. Giliran Bl4ck pula.

Kali ini Bl4ck Hanifah pula, bertemu dengan seseorang yang warganet telah mengenali beliau. Ceo Batu, telah tular namanya tanpa perlu dikenali nama sebenar beliau.

Sewaktu Bl4ck berjalan balik, terlihat beliau akan kelib4t seseorang yang sama rupa paras dengannya. Beliau menoleh dan ia sama. Seolah kembar pula.

Agaknya kembar terpisah, namun apakah benar ia kembar sama. Mestilah tidak. Cuma, pelanduk dua serupa.

Video yang Bl4ck muat naik mendapat perhatian warganet kerana selalunya Ceo Batu itu akan membuat video yang lucu dan pedoman. Namun kali ini tanpa sebarang reaksi.

“Lepas habis show, jumpa pula kembar tak seiras saya ni”, kata Bl4ck. Apa agaknya pertemuan mereka, mungkin ada rancangan akan datang.

Seronok pula rasanya netizen melihat setiap pertemuan yang pelanduk dua serupa. Ramai juga artis atau yang popular menjumpai kembar seiras mereka.

Netizen memberikan komen-komen lucu menyak4t Bl4ck Hanifah dan Ceo Batu. Inilah antara komen-komen mereka.

Bl4ck tidak ada lagu baharu untuk raya tahun ini tetapi mungkin beliau ada drama baru akan datang. Sudah makin aktif dalam drama pula Bl4ck.

Sumber: ig Bl4ck Hanifah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!