Connect with us

Hiburan

“Berdosa besaq buat bini lagu ni”- Isteri Black Hanifah

Published

on

Sebenarnya artis-artis pun manusia biasa, mereka juga ada kehidupan yang sama seperti insan yang biasa. Namun, mereka popular dan selalunya muka disiarkan dikaca tv, jadinya mereka lebih dikenali dan kehidupan mereka juga menjadi tontonan malah sehinggakan keluar pun akan dikejari oleh para peminat. Begitulah mereka didunia seni dan realiti.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Namun bukan itu hal yang mahu diperkatakan. Yang diperlihat oleh peminat adalah sikap Black mem4rahi isterinya, dengan men3ngking isterinya ketika berada didalam kereta.

Walhal isterinya mahu membeli makanan, bukannya meminta perkara lain. Namun dim4rahi pula oleh suami kerana meminta duit “cash” .

Sebenarnya Black Hanifah hanya mem4rah di belakang isterinya, namun apabila isterinya kembali ke kereta, suaranya bertukar menjadi lembut saja.

T4kut isteri ke Black, jika tidak faham mungkin akan mengulangi video berulang kali. Atau jika mod audio dalam keadaan senyap, pasti tidak faham.

Namun jika yang sudah faham, pasti berdekah-dekah ketawa kerana kelakar perangainya. Audio perlu dihidupkan untuk faham video tersebut.

Perangai mengusik, memang tidak lekang dari sikap Black melayani anak isteri. Ingatkan Black mar4h isterinya betul-betul, rupanya gurauan yang lain daripada yang lain.

Netizen dan rakan artis turut memberi komen. Komen pula kelakar dan faham apa yang Black cuba sampaikan. Lucu betul.

Black sebenarnya bermula dengan bidang nyanyian, tapi semakin hari semakin aktif dalam bidang lakonan. Malah beliau kini boleh melawak dan menyertai program lawak.

Sumber: IG black.hanifah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

Follow us on Social Media
error: Siapa Copy akan report copyright!