Connect with us

Hiburan

“Kan dah kono mrh. Uih smckdown terus nsb baik tak terbalik sofa” – Netizen

Published

on

Walaupun mereka berjauhan jarak umur namun didalam lakonan memang serasi bersama-sama apatah lagi seorang yang kuat menyaakat dan seorang lagi pula kuat melataah. Jadinya keserasian mereka bersama-sama berlakon memang menjadi dan membuatkan keduanya umpama pasangan yang serasi. Dato Fizz Fairuz dan Noor Khiriah memang sudah banyak kali berlakon bersama namun drama kali ini bergandingan pula.

Dalam adegan babak kali ini beliau bersama Dato membawa watak yang sedang bergduh namun ia adalah seperti gduh gduh manja sahaja. Jadinya mereka sangat kelihatan sweet dan sama padan.

Nama Dato dan Noor Khiriah memang tidak perlu diperkenalkan. Mereka telah dikenali di industri seni sejak lama lagi, malah masing-masing telah mempunyai bertahun pengalaman dalam dunia lakonan. Peminat mereka juga tersendiri.

Apabila digandingan pasti mereka akan menerima dan penerimaan peminat juga sangat menarik kerana mereka diterima oleh peminat mereka. Sehingga kini mereka suka akan lakonan gandingan Dato dan Khiriah.

Melihat sedikit babak dalam lakonan mereka, terlihat Dato yang memegang watak seorang suami dan dimrahi isterinya namun masih cool tapi tetap tkut dilihat apabila isteri yang mengamok.

Kali ini babak ini memang masih kekal lucu walaupun babak memrahi namunlucu dek kerana seolah mar4h betul Khiriah kepada Dato. Nasib baik sofa tidak terbalik dibuatnya jika dikacaau pasti terbalik semua barang.

Perkongsian Noor Khiriah yang amat jarang di laman ig nya namun jika beliau memuatnaik masih ramai yang memberikan perhatian. Apatah lagi mereka memberikan sokongan terhadap lakonan Khiriah.

Sehingga hampir 100 komen diberikan kepada perkongsian tersebut malah mendapat hampir beribu sukaan kepada babak lakonan mereka. Kerana seronok melihat lakonan mereka. Lihatlah apa yang netizen kongsikan diruangan komen.

Sebenarnya babak atau adegan mengenai perempuan lain yang cuba rapat dengan suami majikan atau sesiapa sahaja pasti akan menjadi tul4r dan ia adalah suatu perkara yang sangat tidak disukai perempuan. Cuma gaya lakonan Fizz Fairuz ini sangat lucu, sengaja nak saakitkan hati isteri lepas itu kena marah buat muka nakaal.

Jika pernah mengikuti perkongsian daripada khiriah sebelum ini, dia selalu berkongsi yang dia sangat selesa berlakon dengan Dato fizz mungkin kerana Dato seorang yang suka menyakaat semua orang. Memang nampak sangat aksi spontan Dato terhadap khiriah yang membuatkan ramai tergelaak seperti Dato sering mengusiik Khiriah melataah dan juga Dato pernah menyirus khiriah dengan air paip buat buat tak sengaja. Dato mcm biasalah suka buat muka comel.

Sumber: ig khiriah17

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!