Connect with us

Hiburan

“Kalau mcm ni lah nasib aku, baik aku tak perlu menang dr awl” – Pak Azad

Published

on

Adat pertandingan ada menang dan ada yang kalah. Jika semua orang menang ia bukanlah pertandingan dek kerana tiada yang merasai kekalahan. Namun didalam studio Era mereka sentiasa mempunyai pelbagai aktiviti setiap hari dan mereka selalunya membuatkan perkongsian agar ramai yang melihat aktiviti bersama mereka. Namun yang lucunya setiap yang kalah pasti akan mendapat balasan atau hukvman yang setimp4l.

Selepas mereka bertanding ,Pak Azad menang dan seharusnya yang kalah menerima hukvman, ketika sedang Pak Azad nak membuat hukvman, Nabila Ahmad dengan pantas bertindak.

Melihat perkara tersebut ramai yang menyukai dan ramai yang tidak menyangka bahawa Nabil bileh sepantas itu menepis tangan Pak Azad dan mengenakan semula kepada Pak Azad. Walhal Pak Azad yang perlu mendend4 Nabil. Dek kerana Pak Azad pemenang pertandingan.

Perkongsian tersebut mendapat sukaan dan komen yang ramai malah ramai yang mengatakan bahawa Nabil memang laju dan pantas. Tapi tidak adil pada Pak Azad dek kerana beliau telah menang dalam pertandingan tetapi tetap didend4.

Berulang kali melihat perkongsian video yang ig Era kongsikan dan ramai yang terhibur meskipun faham mereka adalah bergurau. Pak Azad juga tidak membalas dend4m namun mengatakan tidak puashati kerana beliau pemenang.

Melihat muka Pak Azad dan Nabil yang berpuas hati dan mentertawakan Pak Azad yang amat tidak pias hati dan masih kekal cool diusik oleh teman sekerja. Sekali sekali pemenang didend4 apa salahnya betul tak.

Begitu tangkas tepisan Nabil sehingga jika dilihat memang beliau tidak kena langsung tepung yang sepatutnya beliau kena. Namun ia adalah salah satu gurauan mereka dan mereka sentiasa menggel4rkan diri mereka bl0od brother.

Ramai yang memberikan komen merasa terhibur dan merasa ia lawak malah berulang kali melihat video tersebut kerana menceriakan suasana. Lihatlah antara komen-komen netizen semua.

Pak Azad seolah sangat kecew4 namun masih menunjukkan muka yang nak4l dan redho. Cuma sabar yang perlu ketika bekerja bersama beramai-ramai. Pasti esok lusa Pak Azad akan balas semula perbuatan Nabil. Suka sangat melihat hubungan rapat dan mesra mereka bertiga nampak keserasian bersama ketika menjadi dj dan di luar.

Sudah pasti ukhuwah yang terjalin itu akan lebih merapatkan mereka. Tetapi selalunya Pak Azad dan Radiin sahaja kena buuli kan. Bila agaknya Nabil nak kena jugak ini. Nabil nampak macam nakaal sahaja dan suka cari psal. Radin dan Pak Azad selalu skema dan baik baik sahaja.

Sumber : era.fm

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!