Connect with us

Hiburan

“Kahkahkah, sewa satu rumah lagi ke adoyai” – Netizen

Published

on

Ramai yang rindukan akan filem-filem lama. Jika sebelum ini mereka muda dan dikembalikan semula watak yang dahulu agak berbeza dengan filem yang dahulu. Istanbul Aku datang sebuah filem yang membuatkan ramai penonton menghargai keberadaan mereka di Malaysia. Rupanya cinta akan negara sendiri lebih daripada mahu ke luar negara. Filem itu menjadikan Lisa Surihani dan Beto Khusyairi menjadi kegemaran ramai.

Pun begitu pelakon utama bersama mereka adalah bersama mereka, Tomok yang memegang watak seorang lelaki yang cur4ng kepada Lisa. Filem tersebut menjadi bualan semula apabila Pakmat Western memanggil mereka sebagai duta pula.

Walaupun mereka bukan membawa watak didalam filem namun itu yang sudah ada dimata penonton dan peminat. Malah mereka mahukan drama bersama ketiga pelakon yang hebat ini. Apabila bergandingan pasti drama tersebut akan menjadi kegemaran penonton.

Tomok juga seorang yang hebat lakonannya. Apabila bergandingan semasa muda memang tampak serasi dan apabila bersama semula selepas 11 tahun, seolah memang membuat reunion pula.

Kalau filem tu dibuat drama bersiri pun pasti ramai yang akan menonton apatah lagi itu adalah permintaan mereka.

Mereka mahupun gandingan dan gabungan ketiga-tiga pelakon Istanbul Aku Datang ini bersama berlakon didalam sebuah drama.

Bukan sahaja permintaan mereka bersama berlakon malahan, permintaan terhadap produk yang dipromosikan oleh mereka juga turut membuatkan orang ramai terliur.

Sekali gus mahu melihat mereka berlakon dan sekali gus juga mahu merasai nikmat makan pakmat western.

Kehadiran Tomok membuatkan lagi seperti memang benar ia adalah reunion Istanbul Aku Datang. Rupanya mereka berjiran semua ye. Nasib baik bukan duduk serumah. Bak kata Tomok. Duduk serumah lagi ke.

Pelbagai komen yang netizen komen pada ruangan komen dan rata-rata mahu melihat sekali lagi mereka didalam sebuah drama. Ini kerana gandingan mereka membuatkan penonton suka dan gemar kerana bakat mereka istimewa

Mungkin kerana keserasian dan kerana sikap matang mereka membuatkan penoton rindu akan zaman filem dahulu. Apatah lagi kini, dipertemukan. Membuatkan peminat rindu akan lakonan mereka.

Sumber: ig lisasurihani

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!