Connect with us

Hiburan

“Camni la dek hidup bermadu, kadang baik kadang g4doh” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7f84806efc503f4ce300348f43686eff

Sudah agak lama tidak melihat Adira membuat persembahan nyanyian mahupun menyertai mana mana pertandingan ataupun Anugerah Juara Lagu kerana memperlahankan aktiviti seni demi menjaga anak- anak.  Walaupun beliau mengurangkan aktiviti seni demi memberikan tumpuan buat anak- anak, ada sahaja perkongsian terbaru beliau di media sosial bersama anak- anak untuk mengubati kerinduan para peminat.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Adira banyak menyanyikan lagu- lagu yang menjadi OST drama dan filem sehingga beliau di gelar sebagai Ratu Ost. Adira juga di kenali sebagai pasangan duet kepada Hafiz Suip dan banyak merakamkan lagu bersama.

World Wide24.com 5d5a6585da9936391e1514cd49f55c83

Menyingkap kehidupan peribadi penyanyi ini, Adira merupakan isteri kedua kepada Datuk Red dan merupakan madu kepada Datin Seri Sharifah Norshafila atau lebih di kenali sebagai Datin Red di media sosialnya.

Adira mendirikan rumahtangga pada 3 Disember 2015 dan hasil perkongsian hidup bersama Datuk Red, Adira di kurniakan empat orang anak iaitu Anggrek, Asan, Anggun dan Ayoub.

World Wide24.com 39642716c68e28e5402696b5576a2021

Kongsi Adira lagi, tidak mudah untuknya mengharungi pelbagai cabaran untuk sampai ke tahap sekarang dan memperbaiki hubungan dengan madunya. Adira berkata beliau juga terpaksa menempuhi pelbagai cemuhan dan tomahan daripada masyarakat.

Selama ini beliau hanya berdiam diri dan menutup rapat segala keperitan yang di lalui dan simpan sendiri semuanya.

Adira bersyukur kerana setelah hampir 8 tahun berlalu, usaha beliau akhirnya berbaloi kerana beliau dan madunya kini sudahpun berbaik.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram Adira, beliau memuatnaik satu video yang memaparkan beliau dan madunya Datin Red bergurau dengan melakonkan mimik muka saling memb3nci antara satu sama lain.

Gerak gaya Adira di dalam video tersebut yang gil4- gil4 dan masuk air ketika merakamkan video tersebut membuatkan netizen terhibur dan memuji hubungan baik yang terjalin di antara Adira dan madunya Datin Red.

World Wide24.com A7d37571d201e2647572cef3bbd46dc9

Menjengah ke ruangan komen, netizen berkata hubungan Adira dan madunya itu sudah seperti adik beradik. Malahan wajah mereka berdua juga kelihatan agak seiras.

Gelagat Adira yang semakin lucu dan kelakar membuatkan netizen terhibur dan tidak menyangka penyanyi yang popular dengan lagu lagu OST drama itu sangat kelakar dan mampu berlawak. Berikut di kongsikan komen komen netizen.

World Wide24.com 426693ed45ca455e7af6b5cab3f25068

Seperti yang Adira sendiri pernah kongsikan sebelum ini, hubungan baik yang terjalin antara Adira dan Datin Red ini bukanlah mudah untuk di kecapi.

Adira mengambil masa bertahun untuk berbaik dengan madunya itu.  Adira amat bersyukur dapat menjalani kehidupan yang bahagia bersama madunya kini.

Kehidupan bermadu memang manis jika bertolak ansur dan saling hormat menghorm4ti antara satu sama lain.

Netizen yang gembira dengan perkembangan posiitif hubungan Adira dan madunya mendoakan hubungan baik yang terjalin antara Adira dan Datin Red akan berkekalan hingga Jannah.

Sumber: Instagram adira.suhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!