Connect with us

Hiburan

“Gaya duduk macam big boss ooo Talita” – Netizen

Published

on

Pastinya apabila mempunyai seorang cahaya mata yang sudah besar, pasti akan ada perancangan untuk yang seterusnya. Tetapi ada kadang penerimaan anak sukar untuk menerima adik baharu dek kerana perbezaan umur yang jarak jauh. Mungkin perlu diuji dahulu sebelum merancang untuk mempunyai adik baharu. Tapi Raja Ilya masih belum merancang kerana mahu manjakan si Talita terlebih dahulu.

Talita sebenarnya kelugatan lebih matang dan besar dari usianya. Walhal beliau baru sahaja berusia hampir setahun tapi senang dijaga dan murah dengan senyuman sama seperti mami dan daddynya.

Gaya seorang anak kecil memang sangat comel, walaupun apa sekali gayanya. Terlihat sedang Talita duduk menonton tv, gaya big bos tu ada padanya dengan cara duduknya. Sungguh comel dan kiut.

Bukan sahaja seronok melihat Talita bersantai sedemikian, senyuman dan tawanya juga sangat comel. Malah, dia sangat menjadi perhatian setiap kali perkongsian Raja Ilya.

Lihatlah cara duduknya, ada gaya dan seronok melihat dia pandai menikm4ti cara dan belajar sesuatu pun. Raja Ilya dan suami sangat tegas dalam didikan tetapi tetap memanjakan. Apatah lagi anak sulung.

Bukan sahaja bergaya macam ala-ala big boss tetapi ada gaya macam kaklong kawasan juga. Peminat pun menyukai cara Talita enjoy dan berseronok dengan caranya sendiri.

Pelbagai pendapat dan ramai yang menyukai perkongsian Raja Ilya. Apatah lagi melihat kecomelan Talita. Semakin hari semakin pandai dan bijak. Cantik seperti mami dan daddynya.

Perkongsian ini mendapat banyak komen-komen daripada netizen. Antara komen mengatakan bahawa Talita seperti big bis dan seperti kaklong kawasan pun ada. Itu adalah antara komen netizen.

Talita jika mempunyai adik beliau tidak ada masaalah kerana beliau sukakan budak. Malah beliau amat gemar bayi kerana beliau juga seorang yang masih bayi.

Sumber: ig rajailya

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!