Connect with us

Hiburan

“Puas hati part Aleya cakap B0d0h tu hahahah” – Netizen

Published

on

Siapa saja yang tidak mengikuti drama yang amat banyak ‘plot twist’. Malah banyak juga pelakon yang menambah lagi kisah baharu, alkisah tersebut mengisahkan Aizril yang seolah mempunyai dua watak, terkadang sedar akan diri terkadang dianya tidak menyedari dirinya. Melihat isteri diherdik pun masih mendiamkan diri namun setelah Aleya isterinya bangkit, barulah sedar akan kesaalahannya.

Aleya, watak yang digandang oleh Hannah Delisha, seorang yang agak pandai namun menjadi kelihatan bod0h dihadapan seorang lelaki yang dicintai. Apakah akan terus sedemikian.

Setelah beberapa episod dibuat seperti tunggvl malah watak Shukri Yahaya turut memberikan kesan pada netizen sehingga benar membeenci Shukri Yahaya walhal itu adalah wataknya sahaja.

Sedikit sedutan untuk episod seterusnya, menampakkan sikap Aleya yang semakin beraani apatah lagi anak-anaknya diperlakukan seperti yang tidak sepatutnya. Barulah Aleya sedar akan perlunya baangkit dan terus melawaan.

Video yang menayangkan bahawa Aleya semakin beraani untuk berjuaang demi anaknya dan menjeerit pada Aizril, dan ramai yang berpuas hati dengan dialog yang dilontarkan. Bagus Aleya.

Drama ini lebih panjang kerana banyak lagi babak yang tidak dihangka akan berlaku. Kesudahan yang netizen mahukan adalah kesudahan yang menyediihkan. Ramai mengharap Aleya tidak bersama dengan Aizril lagi.

Pelbagai juga pendapat dan harapan penonton adalah wajar dek kerana watak dan jalan penceritaan yang benar menuusuk ke kalbu penonton. Malah sehingga ramai yang sediih dan harap ia menjadi iktibar dan pengajaran yang baik.

Semoga akhirnya nanti apa yang dimahukan netizen mendapat kepuaasan. Apapun pengarah dan penulis skrip amat berpengalaman sehingga kini menjadi tontonan netizen dan penonton.

Sumber; ighannahdelisha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!