Connect with us

Hiburan

“J0get dgn gambar pengetua tu wiin teruuk”- Hazeeq

Published

on

Drama projek high council yang di tayangkan setiap sabtu di channel astro menjadi trending sekarang lantaran semua pelakon untuk drama ini dari hero remaja. Mereka bukan sahaja memiliki rupa paras yang kacaak tetapi sangat berbakat dalam lakonan. Walaupun masih baru tetapi mereka sangat menjiwai setiap watak yang di lakonkan.

Fahrin yang di binatangi Mierul aiman menjadi watak utama untuk drama ini. Mierul seorang pelajar yang mempunyai masa silam ketika kecil yang sangat memeriitkan membuatkan banyak tr4uma yang dia terpaksa hadap sehingga ke remaja. Fahrin yang seorang pelajar yang serius tetapi hebaat berlawan.

Selain itu watak viiral kedua adalah abang kepada Fahrin iaitu naim yang di lakonkan oleh nadhirnasar, dia adalah juara hero remaja. Lakonan mereka berdua cukup menghidupkan drama adik beradik yang sudaah lama bermuusuh dek kerana ibu bapa mereka berceraai.

Selain itu watak kapla high council yang di lakonkan oleh Amir cukup membuatkan semua penonton berasa seraam dengan riak wajaahnya yang nampak jhat kaki buvli tu.

Yang sering tular dan viiral adalah watak istimewa yang di binatangi Naim Daniel iaitu watak ayaam. Watak ayaam ini sangat sempoi dan kelakaar. Ramai yang memuji watak ini kerana Naim sangat berbakat dalam membawa watak si leembuut yang tak 0ver.

Watak Ayaam juga di bawa naim dengan sangat baik dan skrip wataak ayaam ini juga bukan kaleng kaleng skrip ye sebab ayaam memang terkenal dengan cakap laju.

Di ruangan instagram naim dia berkongsi tentang watak ayaam untuk episod 4 malam ini. Ayam bakal j0geet guys malam ini, korang kena tengok episod malam ini sebab sangat best.

Video j0get untuk malam ini telah pun viiral di tiktok sebelum drama di tayangkan. Korang boleh cari video ayaam j0get search sahaja video Naim j0get lagu ayam. Video comel Naim j0get itu juga turut viiral hari ini kerana memang sangat kelakar habis.

 

Ramai juga yang share di ruangan status mereka mengenai video ayaam dan memberi komen ayaam buat hal sorang sorang dalam dom. fuh memang menjadi betul naim j0get tu.

Untuk pengetahuan semua ketika shooting scene ini team drama ini berkongsi yang scene ini di lakonkan secara spotan oleh Naim tanpa pertolongan pengarah.

 

 

 

Naim dengan semp0i menjoget menyanyi scene ini sekali shoot sahaja. Hebat betul Naim ini sangat berbakat dan luar biaasa hebaat lakonannya. Naim juga sempat memegang gambar pengetua sekolah siap j0get dengan gambar tersebut memang beraanii ni.

Menerusi perkongsian daripada instagram Nadhir dia memuat naik video untuk episod 4 iaitu kem bulan madu. Kem ini bukan sahaja akan menyaksikan akssi dramaatik tetapi juga ada adegan haantu seraam juga ni.

Bagaimana agaknya Ayaam akan selaamat untuk tempuh setiap permainan dalam ini. Min dapat agak Ayaam akan mengeluupur takuut nanti. Tak sabar juga untuk melihat watak ayaam di episod 4 ini.

Bagaimana juga nasiib Fahrin dan Naim di dalam drama ini. Dapat kah mereka menempuh kem bulan madu ini. Drama high council ini juga memberi banyak pengajaran kepada kita semua supaya sentiasa peka dengan perubahan anak anak di sekolah supaya k3s k3s seperti ini tidak akan berlaku kepada anak anak kita.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!