Connect with us

Hiburan

“Cikgu Izara bersama ketua pengawas Tokti dan ketua kelas Tya” – netizen

Published

on

8BD2E5FC 1C56 47E9 891C 81C6F56E23D5 Scaled

Konsert Melly Goslow penyanyi indonesia telah membuat konsert nya di malaysia semalam. Melly menetapkan konsep ataupun tema untuk konsert ini adalah berpakaian seragan baju sekolah. Sudah tentu ramai artis tidak melepaskan peluang ini untuk menyaksikan konsert artis kegemaran mereka dan turut mengenakan baju mengikut tema yang telah di tetapkan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Artis lain seperti Mimilana Hanis Zalikha dan juga fazura turut serta memeriahkan konsert ini. turut mengenakan baju seragam sekolah. Tidak ketinggalan Tokti dan menantunya Izara dan Tya turut serta join untuk memeriahkan konsert.

B128286B 4F6D 403A 83A7 B3AC838B4148

Semalam dress up daripada tokti telah mendapat perhatian ramai kerana sangat on point baju Tokti pengawas sekolah international lagi. Kemain lawa tokti nampak macam anak dara tokti pakai baju ni.

Selain itu, Tya menantu sulung tokti juga turut mengenakan busana dari baju seragam sekolah menengah di konsert tersebut. Izara tidak mahu mengikut tema dengan alasan dia tersendiri. Tetapi Izara tetap cantik semalam.

1AB744C0 0EC6 48DF A8E0 98823C6386EF

Bila mereka bertiga bergambar macam ini terus nampak cikgu dengan anak anak murid nya. Bukan bermaksud izara tua ye, hanya di sebabkan pemakaian tokti dan tya itu menampakkan Izara sangat sesuai jadi cikgu sekolah.

Izara juga sangat menyerlah semalam dengan pemakaiannya yang selalu menutup aurat dah wajahnya yang sentiasa cantik. Pemakaian Tokti dan Tya juga tular semalam Tya nampak macam budak budak sekolah nakal sesuai dengan perwatakannya yang aktif dan happy go lucky tu. Sangat cantik

 

Menerusi perkongsian daripada hlive Melly turut teruja menerima kedatangan tokti di konsertnya dan semua menepik panggil nama tokti teruja tengok tokti pakai baju pengawas sekolah international tu.

Ramai yang memberi komen positive dan menyatakan tokti paling cantik semalam dan kerlasss sebab pakai baju sekolah dengan tudung dior dan tie lv. Jarang jarang berlaku di malaysia kan.

A1F0A921 D510 4BBD 8975 EE25BC969686

sepatutnya perlu ada kelainan dalam sesebuah industri di malaysia seperti ini, terus viiral konsert melly semalam gara gara ramai pakai baju sekolah. Semoga Tokti dan menantu menantunya maintain cantik dan rapat seperti sekarang dan selamanya.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!