Connect with us

Hiburan

“Cikgu Izara bersama ketua pengawas Tokti dan ketua kelas Tya” – netizen

Published

on

Konsert Melly Goslow penyanyi indonesia telah membuat konsert nya di malaysia semalam. Melly menetapkan konsep ataupun tema untuk konsert ini adalah berpakaian seragan baju sekolah. Sudah tentu ramai artis tidak melepaskan peluang ini untuk menyaksikan konsert artis kegemaran mereka dan turut mengenakan baju mengikut tema yang telah di tetapkan.

Artis lain seperti Mimilana Hanis Zalikha dan juga fazura turut serta memeriahkan konsert ini. turut mengenakan baju seragam sekolah. Tidak ketinggalan Tokti dan menantunya Izara dan Tya turut serta join untuk memeriahkan konsert.

Semalam dress up daripada tokti telah mendapat perhatian ramai kerana sangat on point baju Tokti pengawas sekolah international lagi. Kemain lawa tokti nampak macam anak dara tokti pakai baju ni.

Selain itu, Tya menantu sulung tokti juga turut mengenakan busana dari baju seragam sekolah menengah di konsert tersebut. Izara tidak mahu mengikut tema dengan alasan dia tersendiri. Tetapi Izara tetap cantik semalam.

Bila mereka bertiga bergambar macam ini terus nampak cikgu dengan anak anak murid nya. Bukan bermaksud izara tua ye, hanya di sebabkan pemakaian tokti dan tya itu menampakkan Izara sangat sesuai jadi cikgu sekolah.

Izara juga sangat menyerlah semalam dengan pemakaiannya yang selalu menutup aurat dah wajahnya yang sentiasa cantik. Pemakaian Tokti dan Tya juga tular semalam Tya nampak macam budak budak sekolah nakal sesuai dengan perwatakannya yang aktif dan happy go lucky tu. Sangat cantik

 

Menerusi perkongsian daripada hlive Melly turut teruja menerima kedatangan tokti di konsertnya dan semua menepik panggil nama tokti teruja tengok tokti pakai baju pengawas sekolah international tu.

Ramai yang memberi komen positive dan menyatakan tokti paling cantik semalam dan kerlasss sebab pakai baju sekolah dengan tudung dior dan tie lv. Jarang jarang berlaku di malaysia kan.

sepatutnya perlu ada kelainan dalam sesebuah industri di malaysia seperti ini, terus viiral konsert melly semalam gara gara ramai pakai baju sekolah. Semoga Tokti dan menantu menantunya maintain cantik dan rapat seperti sekarang dan selamanya.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!