Connect with us

Hiburan

“ Banyak benar stokin kinah sumbat tu “- netizen

Published

on

717386A3 8561 4652 A262 07FE15AEDC8B Scaled

Sharifah sakinah sering tular di laman sosial dengan aksi dan lawak nya yg tersendiri. Kina sebenarnya mempunyai satu keunikan di mana dia memang sentiasa lawak walaupun itu akan mem4lukn diirinya sendiri. Syarifa Sakinah juga pernah berkahwin dengan seorang pilot tetapi tidak bertahan lama berceraai.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sakinah juga memberitahu media dia bahagia dengan hidupnya sekarang, Sebelum ini Sakinah menetap di luar negara kemudian telah kembali ke tanah air dan mula aktif balik dalam industri seni.

CBD21FBD DE90 4FE8 8BE9 3238FFFC97C0

Siapa tidak kenal Sherry al alhadad seorang pengacara popular. Sherry sering mendapat perhatian netizen dengan lawak spontan nya. Sherry juga nampak sangat profesional dalam mengacara walaupun selalu selit reaksi lawaknya ketika show.

Siapa tidak kenal dengan mommy didie alias seorang pelakon veteren yang masih lagi h0t dan berbakat dalam setiap lakonannya. Didie yang kita kenal seorang yang sangat ceria dan juga suka melawaak.

47E8C64E F392 480B 920F 227F74A14072

Ramai yang tidak sabar menanti drama gandingan mommy didie dan Sharifah sakinah kerana sudah pasti gabungan mereka berdua akan memeriahkan suasana pasti kebab00m lakonan mereka. Sudah tentu banyak adegen yang lawaak nanti.

Selain itu, di luar set juga mereka masih lagi melawaak ketika shooting. Sudah tentu lawaak tu bukan di buat buat tetapi natural. Sharifah juga nampak sangat happy berlakon dengan mommy didie, mungkin sebab sporting melayan karenahnya. Didie pun sama nampak asyik gelak sahaja melayan si kinah.

Menerusi perkongsian terbaru dari instagram didie dia berkongsi video tiktoknya. Sherry dan Sakinah juga turut menari dalam video tersebut. Kemain semua buat aksi somb0ng, part Sherry itu min tak boleh tahan gelaak tak biasa tengok Sherry seriuus macam tu.

Selain dari Sherry, aksi Sharifah Sakinah juga turut mendapat perhatian netizen. Mana taknya cara s0mbongnya sambil menanyaaang daada tu 0ver sangat kan. Mungkin bagi kita keterlaaluan tetapi bagi kinah biasalah hanya suka suka.

Ramai juga memberi komen ini bukan s0mbong tetapi ini lawaak. Gandingan mantap mereka bertiga sudah pasti menjaadi lah content lawaak tu kan.

4D88FD2C 0358 490B 8D39 8A8B804427F9

Ada juga netizen menyatakan Kinah banyak sumbat stokin dalam tu, mungkin Daada Kinah nampak terlaalu besar dalam video tersebut. Selain itu, reaksi wajah Sherry memang lawak habis.

D0374177 0F8B 465B 8502 C699299CB970

Mommy Didie macam biasa tetap menjadi dalam apa jua gaya. Nampak s0mbong yang real tapi lawaak. Apa apa pun mereka bertiga sememangnya sangat berbakat besar dalam industri hiburan tanah air. Semoga mereka sentiasa berjaya dalam apa jual bidang yang di ceburi

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

sumber: ig ladydidie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!