Connect with us

Hiburan

“Sesuailah doktor tu jadi papa baru Maryam”- netizen

Published

on

Mawar karim bekas isteri selebriti terkenal Fizo omar, sering menjadi perhatian netizen. Mawar nampaknya lebih selesa bersendirian tanpa berkahwiin lain selepas berceraai. Kebiasaan seorang ibu akan lebih pentingkan keperluan anak dulu dari yang lain kan.
Isu Mawar masih bersendirian ini juga menjadi isu h0t kepada netizen.

Baru baru ini tular di media sosial mengenai seorang netizen yang meningg4lkn komen yang agak keterluan kepada Mawar.

Komen tersebut di balas secara pdas Mawar, mungkin Mawar sangat maraah kerana ada netizen menyatakan dia tak bahagia dan tak cantiik macam dulu. Selain itu netizen tersebut mengaitkan Mawar dengan Fizo. Mawar membalas yang dia hidup tenang sekarang dan tidak risau pasal isu duuit yang akan lesap.

Kemudiaan hari ini Mawar masih membalas isu inu di statusnya. Dia mengharapkan media tidak manipulate kenyataan nya sebelum ini. menurut mawar lagi dia sangat maraah apabila ramai yang menyatakan dia masih tak boleh move on.

Apa apa pun kita doakan Mawar di jodohkan dengan lelaki yang baik soon. Mawar mungkin bukan tak boleh move on tetapi dia nampak sibuk dengan kerjayanya sehinggakan mengetepikan soal jodoh. Bukan senang untuk jumpa lelaki yang betul betul serasi kan.

Jadi seeloknya untuk menjaga hati Mawar, harap netizen berhenti memberi komen yang menyakiitkn hati Mawar dan Maryam. Menerusi perkongsian terbaru Mawar dia menyatakan yang Maryam sedang demaam dan sedang di rawat di hspital.

Perkongsian gambar ini nampak sangat comel apabila Maryam nampak sangat happy dan rapat dengan doktor yang merawaatnya. Begitu juga Mawar, nampak sangat rapaat bergambar dengan doktor. Mungkin mereka berkawan rapat oleh kerana Maryam selalu admiit ward kan.

Yang menarik perhatian netizen juga apabila gambar mereka lebih menarik apabila baju mawar selalu sedondon dengan dktor macam berjanji janji je kan ataupun mungkin hanya kebetulan.

Netizen juga tidak melepaskan peluang memberi kata kata semangat kepada Mawar dan Maryam dan mend0akan Maryam supaya cepat sembuh. Mereka juga menyatakan yang Mawar sepadan dengan doktor itu. Netizen tolong jangan macam macam takut doktor itu suaami orang kan masalah pula nanti.

Fizo pernah berkongsi yang anak nya Maryam tak mudah mesra dengan orang luar. Mesti doktor ini pandai ambil hati Maryam kan sehinggakan Maryam nampak sangat mesra dan rapat dengan doktor

Maryam anak yang bijak anak baik, dia nampak sangat happy walaupun mommy daddynya sudah berpisaah. Maryam nampak matang, tetap rapaat dan manja dengan ibu tiirinya Faz. Semoga Maryam cepat sembuh dari demaam. Jom like komen share.

Sumber : Ig Mawar Karim

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!