Connect with us

Hiburan

“Papa okey je kalau nak berlakon bersama Sophia, ami tak kisah”- Esma daniel

Published

on

Esma seorang pelakon veteren yang sangat berbakat sering berlakon watak sebagai seorang bapa. Esma masih nampak kemas bergaya walaupun sudah agak berumur. Esma nampak sangat aktif berlakon dan drama terbarunya yang tengah di tayangkan di astro drama Akira di astro ria.

Dalam drama ini semua pelakon telah di bawa ke pakist4n untuk sh0 oting di sana. Drama Akira ini juga di binatangi barisan pelakon hebat Uqasha senrose kamal adli maria farida dan juga Esma sebagai ayah kepada Akira.

Memegang watak penting dalam drama ini Esma nampak tidak kekok dan serasi berlakon bersama Uqasha. Menjadi seorang papa sporting dan juga seorang ayah yang sentiasa berjuaang untuk kebahagian anak perempuannya itu menjadikan watak ini agak menyentuh hati seorang anak.

Esma juga nampak tidak kekok berlakon dengan mana mana pelakon wanita, walaupun pelakn wanita itu cantiik dan maanja seperti Uqasha dan juga pelakon h0t sekarang Sophia

Esma juga memuat naik gambar dia bersama dengan sophia di instagramnya dan menyatakan yang dia okey sahaja jika ingin bersho 0ting bersama sophia dan tiada halangan daripada ami.

Siapa pula ami tu kan, mungkin ami yang di maksudkan Esma adalah wataknya di dalam drama akira, ami yang di nyatakan adalah untuk watak Maria farida.

Memuat naik gambar mesra bersama Sophia turut membuatkan ramai jeles ni, Yela sophia kan antara artis wanita cantiik. Caption daripada Esma juga di balas baik oleh maria farida. Menurut maria dia tiada halangan boleh sahaja kerana Sophia ni budak baiik.

Ramai juga yang mengaitkan sophia dengan Aliff kerana gosip mereka beberapa hari lepas yang masih lagi pns di perkatakan. Ada netizen yang berpendapat sophia tidak akan terpikat dengan orang tua dia hanya nak orang muda hensem macam Aliff.

ramai juga tidak senang duduk dan masih pns apabila isu tentang Sophia ini di perkatakan dek kerana perkongsiaan Bella dan Aliff baru baru ini. Kalau betul, mungkin ini hanya ujian buat penghijrahan Aliff supaya Aliff terus terus istiq0mah dengan perubahan dirinya.

Jika salah, mungkin ini hanya giimik drama terbaru mereka ku akad kau dengan bismillah yang bakal di tayangkan 6 februari hari isnin ini tidak lama lagi. Sudah tentu drama ini akan melet up dan mendapt sambutan dari penonton kesan daripada isu tersebut.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!