Connect with us

Hiburan

“Ingatkan video healing, sekali kena sekem” – Netizen

Published

on

Selepas berkahwin semakin kerap dan semakin bertambah rezeki pasangan pengantin baharu ini. Apatah lagi semenjak berkahwin semakin ramai meminati pasangan ini. Itulah pasangan Ubai dan Shila Amzah.

Setiap perkongsian selepas mereka berkahwin semuanya diambil perhatian oleh peminat dan netizen. Netizen juga bahkan ada yang keciwa dek kerana merasa mereka sahaja yang masih single.

Sudah dua kali Shila Amzah berkahwin tapi aku masih belum berkahwin antara komen netizen. Lawak betul lah. Sebenarnya jodoh antara manusia adalah ketentuan Ilahi. Siapa kita untuk meramal masa hadapan.

Bersangka baik dan berusaha sahaja lah. Perkongsian melihat Ubai seperti mahu healing (menenangkan fikiran) agak menarik minat peminat semua untuk menonton video tersebut dan kemudian hampa sendiri.

Semestinya apabila sudah berkahwin, video bersama-sama adalah biasa sahaja. Namun buat yang masih single agak sedikit cembvru pula. Melihat perkongsian Ubai rasa ramai mahu berkahwin apatah lagi bercinta selepas berkahwin memang sweet.

Lihatlah video yang dikongsikan ramai menanti ingatkan video dia berehat namun diakhirnya bersama isteri kesayangannya menaiki motorsikal dan meronda sekeliling. Ramai yang suka akan video itu namun ada juga keciwa dek kerana masih single.

Ubai juga seorang yang berkemanpuan untuk menjaga sebuah keluarga meskipun ramai yang mengatakan Ubai makan duit isteri, namun beliau tetap endah tak endah sahaja. Mentanglah beliau kelihatan lebih muda, dari isterinya.

Mendapat hampir 20 ribu sukaan pada perkongsian tersebut dan hampir juga 200 komen yang diberikan pada perkongsian yang Ubai kongsikan itu. Ramai yang menyukai dan gemar akan perkongsian yang sebegini. Apatah lagi sudah sah menjadi suami isteri.

Lihatlah komen netizen yang mengatakan bahawa mereka rasa sediih dek kerana mereka belum berkahwin. Ada juga yang rasa Ubai semakin kelakar selepas berkahwin. Dan banyak lagi komen daripada netizen.

Semoga mereka kekal hingga ke jannah apatah lagi anak Shila Amzah boleh menerima Ubai sebagai papa baharunya dan begitu juga dengan Ubai yang menerima anak Shila seikhlas hati. Ini adalah pasangan yang comel je.

Sumber: ig ubaimz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!