Connect with us

Hiburan

“Hebat datin, rela tak berpantang”- Netizen

Published

on

Siapa yang tidak kenal dengan Datin Shahida seorang usahawan yang berjaya kalau sebelum ini Datin terkenal dengan pangilan akak terlajak laris. Datin Shahida isteri kepada Dato Aliff itu sememangnya dari dulu tidak suka dengan kontroversi yang sering di lakukan suaminya tetapi Datin nampak lebih cool dan hanya membiarkan Dato Aliff dengan kontroversinya.

Datin Shahida di khabarkan baru sahaja melahirkan zuriatnya yang ke 6 baru baru ini katanya Baby kali ini keluar awal sepatutnya raya nanti jika ikut due tetapi terkeluar awal.

Menurut Datin lagi Baby kali ini sakiitnya lain macam sampaikan ketika bersalin macam macam masalah tangan yang terkeluar dulu bukan kepala. Alhamdulillah selamat melahirkan baby comel ini yang di namakan Luqman. Indahnya nama seindah rupanya.

Datin berkongsi video gambar anaknya berlesuung pipit lah. Tidak sangka pula Luqman ada lesung pipit mungkin ikut abahnya Dato Alif kan

Rasanya Dato Aliff ada lah sedikit tapi tidak dalam seperti Luqman. Alahai comel sangat dan menawan lah pulak gaya lesung pipit tu

tetapi apa yang merisaukan ramai adalah Datin Shahida nampak nya sangat aktif berniaga dan aktif keluar rumah ketika berpantang atas urusan perniagaan.

Jika sebelum nampak datin hadir ke hotel untuk berbuka puasa bersama staff mereka kali ini datin bersama dato aliff dan anak anak berniaga di booth. Persoalannga Ramai yang risau tentang datin yang tengah berpantang tetapi Dato Aliff tidak risau ke.

Badan wanita selepas bersalin bukan hanya perlu berpantang dari segi makan tetapi juga pergerakan dan badan perlu di rawat dengan baik sementara berpantang. Ramai juga berpendapat tidak perlu berpantang berkurung hanya perlu jaga makan sahaja

Tetapi ada juga berpendapat bahawa wajiib berpantang demi menjaga peranaaakan dan urat saraf wanita sihat sepenuhnya jika tidak ia akan menjadi masalah di kemudian hari.

Datin juga nampak aktif siap menyanyi bersama dato Aliff dan rancak berniaga tidak mengapa niat datin untuk keluar mencari rezeki kepada keluarga semoga Allah pelihara dan lindungi datin shahida di beri kesihatan yang baik

Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!