Connect with us

Hiburan

“Comelnya budak beraya tu bkn kaleng2” – Netizen

Published

on

Bukan selalu melihat Syafie Naswip memuatnaik hasil kerjayanya. Seringkali beliau memuat naik tentang aktiviti sahaja. Tapi kali ini beliau memuatnaik iklan hari raya yang penuh dengan kesukaan ornag rmaai mengenai kasih sayang tidak mengira maakhluk apa pun. Pasti disaat ini iklan hari raya menjadi pilihan artis pada saat ini kerana ia seperti bermusim.

Siapa sahaja yang menonton video perkongsian ini akan merasa terhaatu dek kerana akan meminati perkara itu. Sebuah karya yang comel dengan kehadiran tetamu yang datang.

“Budak” yang hadir ialah beberapa ekor kucing yang hadir berhari raya. Situasi itu sangat comel, dan mereka dilayan seperti tetamu yang meminta makan. Ada juga bertanya adakah mereka mendapat duit raya.

Kucing adalah diantara haiwan kesayangan orang ramai. Ia adalah tetamu yang bukan kaleng-kaleng. Apatah lagi jika masyarakat yang menyanyangi kucing sehingga boleh bercakap dan berkomunikasi dgan kucing.

Video ini seolah memaparkan kisah hari raya dipagi hari, dan menerima tetamu yang hadir. Rupanya bukan budak biasa tetapi budak-budak yang comel belaka dan sesiapa sahaja tidak akan menoolak kehadiran mereka.

Itu menandakan bahawa ada juga yang memahami kucing dan banyak juga kucing yang seolah seperti memahami manusia yang suka akan kucing. Tetamu yang tidak akan ditoolak oleh semua orang malah kehadirannya memberikan rezeki kepada tuan rumah.

Content ini adalah content yang bijak. Mengapa ia dikatakan bijak ini kerana content yang akan membuatkan ramai menyukai perkongsian itu malah sesuatu yang diluar pemikiran juga.

Komen-komen menarik daripada netizen dan semua komen menyukai perkongsian ini kerana tidak menyangka adalah kucing sebagai tetamu yang hadir beraya. Lihatlah antara komen mereka.

Siapa sahaja yang tidak suka akan cik meow, oyen dan belang. Ramai yang mencintai haiwan ini dan pasti ramai yang akan suka dengan kehadiran mereka ini. Semoga Syafiq sentiasa di murahkan rezeki sebab suka belanja kucing.

Sumber: ig syafienaswip

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!