Connect with us

Hiburan

“Tak caya lak Kak Amy ada anak dar4 yg cantiik ni”-Netizen

Published

on

World Wide24.com 8fdae358e737fd26fb76ae1a25a3efb4 Scaled

Masih ingat dengan pelakon lejen suatu ketika dulu sering menghiburkan kita semua dengan bakatnya yang hebat dalam lakonan dan juga nyanyian. Kebanyakan artis lain sentiasa mencari kelainan untuk terus kekal, sebaliknya penyanyi dan pelakon pemilik nama penuh Amy Mastura Suhaimi pula lebih selesa hanya kekal tenang, posiitif dan mengikuti arus. Sebagai seorang yang sudah mempunyai pengalaman luas dalam industry hiburan, Amy sedar pasang surutnya dalam karier seni merupakan perkara sinonim buat artis yang sudah meningkat usia sepertinya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Amy berkata, beliau merasa sangat bersyukur dengan apa dimilikinya sekarang. Walaupun melalui fasa kurang aktif namun nama beliau masih kekal relevan dan di terima oleh perminat. Buat Amy, sekiranya ada tawaran berlakon dan menyanyi, beliau akan terima namun jika tiada duduklah di rumah.

World Wide24.com A119e0487eb1a1eca3983837fdc21ad9

Masih ingat dengan filem puteri impian lakonan Amy mastura. Puteri Impian merupakan filem yang mulai mengangkat nama Amy Mastura dalam dunia lakonan. Puteri Impian ialah filem komedi romantik arahan Aziz M Osman.

Ianya mengisahkan tentang pengembaraan seorang gadis yang berangan-angan untuk merasai pengalaman menjadi seorang “puteri” selama sepuluh hari dalam sebuah rancangan realiti TV.

World Wide24.com D48f9beb852f56e2b0a97c8002355b0d

Menurut Aziz M Osman, filem ini ditujukan khas kepada Puteri Diana, yang meningg4l dunia tidak lama sebelum filem ini ditayangkan. Malahan kejayaan filem Puteri Impian pertama pada tahun 1997 membuatkan filem berkenaan di susuli filem Puteri Impian 2 pada tahun 1998.

Amy Mastura sangat bertuah kerana terpilih untuk menjadi teraju utama di dalam filem berkenaan di samping pelakon lain seperti Cico Harahap dan Hairie Othman. Sudah pasti filem tersebut sedikit sebanyak telah menaikkan nama Amy mastura.

Menerusi perkongsian terbaru Amy mastura di ruangan instagramnya dia berkongsi tentang hari jadi anak perempuannya. Tak pernah tahu Amy mastura ada anak perempuan yang dah besar dan cantik. Sebijik muka Amy mastura kan. Nampak macam kakak dengan adik je kan sebab Amy ini memang sentiasa nampak muda.

World Wide24.com Dcd9c09dc76aef1c98895b2a58b77a43

Seperti yang kita kenal Amy mastura seorang yang sangat periang happy go lucky dan kelakar. Mungkin sebab perwatakan dia seperti itu memberikan Amy aura awet muda. Tidak di mamah usia artis Amy Mastura nampak kekal muda bertenaga seperti dulu walaupun sudah menjangkau umur lewat 40an.

Macam tak percaya dengan gambar yang kita tengok mak dan anak memang nampak seperti adik beradik kandung kan. Walau apa pun anak Amy mastura memang cantik versi amy mastura ketika remaja dulu kan

World Wide24.com 5346cf100374fb203abe1a5a6b748acc

Amy Mastura nampaknya masih aktif berlakon dan masih kekal kuat seperti dulu. Kekal cantik dan paling best sentiasa tampil muda kan. Amy juga pernah ada peminat yang ramai dulu lantaran suaranya yang merdu dan bakat lakonannya. Semoga Amy mastura kekal sihat berjaya dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh
Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!