Connect with us

Hiburan

“Hawa buat cara baru, kahwin atas basikal” – Janna Nick

Published

on

Baru-baru ini berlangsung majlis perkahwinan Janna Nick dan Dini Schatzmann, alhamdulilah semua selesai seperti yang mereka harapkan berjalan lancar. Selesai sudah semua ,Janna dan Dini dijemput hadir sebagai tetamu pada rancangan Melet0p, meriah dan ceria suasana di set penggambaran.

Semuanya seperti rakan artis dan ahli keluarga yang terdekat, dan begitu juga sahabat handai yang hadir pada majlis Janna dan Dini. Soal perkahwinan dibicarakan semasa rakaman berlangsung.

Sudah pasti apabila topik berkahwin menjadi mudah untuk semua memperbincangkannya. Nabil Ahmad selaku hos dan hos jemputan iaitu Hawa Rizwana, bertanyakan perancangan Janna sendiri. Apabila menjawap mereka berpuas hati dengannya.

Bila bertanyakan kepada Hawa sendiri, Hawa sebenarnya berasal daripada Langkawi tempat dimana majlis kahwin Janna dan Dini berlangsung jadinya, Nabil menasihati supaya tidak mengadakan di Langkawi dek kerana ris4u akan dikatakan meniiru perkahwinan Janna.

Namun begitu, Janna pantas menjawab, buatlah kelainan seperti berbasikal semasa perkahwinan dan ia meriuhkan suasana di set penggambaran tersebut kerana merasa ayat Janna itu kelakar.

Setelah melihat video yang dikongsikan itu, ramai yang terhibur dengan ayat yang keluar daripada mulut Janna Nick, siap Melet0p mengedit gambar Hawa berbasikal, itu adalah aktiviti dimasa lapang Hawa Rizwana.

Pasangan ini sentiasa menjadi bual bicara buat pihak media. Pasangan ini juga mempunyai peminat yang luar biasa sehinggakan laman ig milik peminat mereka dikawal oleh peminat mereka, untuk fans club mereka.

Jika sudah jodoh takkan kemana. Itulah yang boleh diucapkan kepada pasangan ini yang pernah menghad4pi pelbagai rint4ngan dan cab4ran didalam perhubungan mereka. Semoga terus kekal bersama-sama.

Lihatlah komen-komen netizen. Semuanya terhibur dengan apa yang Janna kongsikan idea, sebenarnya Hawa juga pasti ada perancangan perkahwinannya, pasti tidak ada istilah meniiru. Diharap begitu. Lihatlah komen-komen netizen

Mereka ini sudah mendapat restu daripada peminat-peminat Janna dan Dini, bukan itu sahaja, malah, doa yang baik-baik untuk pasangan ini dan mereka tidak sabar menanti kehadiran bayi untuk pasangan ini. Mesti comel sangat.

Sumber: ig melet0p

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!