Connect with us

Hiburan

“Comelnya Raudah nangis taknak berpisah dgn abahnya” – Netizen

Published

on

Dato Aliff Shukri dipanggil ke Tanah Suci Mekah bagi menunaikan ibadah haji pada tahun ini, selain itu beliau juga bersama dengan kedua mertuanya dan anak sulung mereka iaitu Amar. Dilihat kali ini mereka sangat tenang, bakal mengerjakan ibadah haji dengan baik dan tenang, malah kali ini mereka lebih bersedia. Datin pernah juga mengerjakan ibadah haji sebelum ini.

Kali ini beliau mengambil kepvtusan untuk tidak mengikut bersama dek kerana anak bongsunya itu tidak sihat makanya beliau mahu menjaga anak mereka sendiri supaya tidak susah hati semasa beribadat.

Kelihatan Raudah sangat sediih dengan perginya Dato ke Tanah Suci tersebut, apatah tidaknya Raudah sangat manja dan akrab dengan ayahnya. Malah menaangis teresak-esak sambil memelok ayahnya.

Hati  ayah pasti ber4t untuk meningg4lkan anaknya yang juga seakan seb4k apatah melihat anaknya menaangis sedemikian. Umpama seolah tahu bahawa mereka tidak dapat beraya bersama-sama pada tahun ini.

Lihatlah video ini sangat ikhlas dan ramai yang turut merasa seb4k melihat taangisan Raudhah. Memelok erat ayahnya seumpama tidak mahu melepaskan. Tapi alhamdulilah info terbaru mereka telah sampai ke destinasi disana.

Inilah saat yang menjadikan sebuah keluarga erat perhubungannya dan kerinduan pasti wujud diantara mereka apatah lagi mereka amat jarang untuk berpiisah tempat tidur dan jarang berpiisah berasingan.


Semoga ibadah haji Dato Aliff Shukri mabrur dan semoga selamat pergi dan balik, sudah pasti itu yang didoakan daripada Datin dan ahli keluarganya. Seronok melihat Dato dan anak-anaknya, sangat akrab dalam perhubungan.

Sebelum ini Datin terlebih dahulu telah sampai di sana pada tahun 2019, dan telah menunaikan ibadah haji juga, sambil mendoakan buat suaminya dan kini telah dimakbulkan.

Komen-komen menarik, antaranya mengatakan bahawa anaknya yang sulung sangat beruntung dek kerana pada usia yang muda telah dapat mengerjakan ibadat haji, apatah lagi bersama ayah mereka.

Pastinya Datin merasakan kerinduan dek kerana mereka yang pergi menunaikan ibadat haji adalah ahli keluarga beliau yang tersayang.

Sumber: ig shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!