Connect with us

Hiburan

“Dia terpegun tu Baba baca ayat suci Al Quran” – Netizen

Published

on

Sekarang anak mereka pula menjadi tumpuan netizen selain daripada meminati mereka. Siapa lagi kalau bukan anak kepada Emma Maembong dan suaminya. Anak kedua mereka juga seorang anak lelaki dan nama yang diberikan adalah Syakil Aryan Shah. Sungguh menarik namanya, sehingga ramai mengikuti akaun yang dibuat atas nama anaknya itu. Ramai juga menyukai Syakil dek kerana sama putih melepak sama seperti abangnya itu.

Sudah pasti anaknya yang kecil itu tidak banyak masa bersama dek kerana ayahnya menjadi juruterbang. Tapi masih menghabiskan masa bersama anak jika ada masa terluang.

Mereka merupakan pasangan yang tidak banyak kntroversi, malah sehingga kini perhubungan mereka tidak mendapat banyak media namun bab anak memang semua media sukakannya.

Menjadi tumpuan perkahwinan malah, sehingga anak lahir mereka akan mengikuti perkembangan semasa Emma Maembong dan suami. Bukan itu sahaja sebelum ini, juga anak nya akan menjadi tumpuan media.

Mereka selalu berkongsikan tentang anak melalui laman ig anak mereka sendiri yang sudah diciptakan pada saat kelahiran anak mereka. Ramai yang mengikutinya.

Emma dan suami sangat bagus mengajar anak pendengarkan ayat-ayat suci Alquran, malah anak-anak mereka juga suka akan mendengarnya. Baik sahaja bayi tersebut mendengarinya.

Bukan sahaja mesra dan ramah, Emma dan suami juga turut bermurah hati, apabila setiap kali membeli bel4h pasti tidak akan melupakan pembantu-pembantu rumah mereka.

Mengenai anak mereka, ramai yang mengatakan bahawa Shakil ini sangat putih lebih berbanding anak pertama mereka Shariq, namun sebenarnya semua ahli keluarga mereka putih belaka. Lihat juga komen mengatakan bayi juga suka alunan suara ayah mereka.

Emma Maembong mahukan anak yang ramai makanya mereka memang tiada perancangan dalam soal anak, suaminya juga begitu. Jika anak lelaki lebih ramai lebih baik. Kali ini Emma mahukan anak perempuan pula.

Sumber: ig shakilaryanshah

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!