Connect with us

Hiburan

“Wahh retis international ye skrg, bergambar dgn spiderman”- Netizen

Published

on

Siapa saja tak mengenali nama besar iaitu Hael Husaini. Rasanya sudah ramai yang cukup mengenali beliau. Dalam mahupun luar negara, rata-rata mempunyai pemianatnya di seluruh pelusuk dunia.

Nama Hael Husaini sungguh terkenal dan sangat disegani oleh ramai. Korang semua salah seorang dari peminat Hael juga ke ?

Orangnya sangat kacak dan manis senyuman nya. Sekali tengok beliau beri senyuman, memang terus cair hati kita semua. Siapa je tak terngaga bila tengok senyuman manis daripada seorang jejaka ala ala oppa yang sangat kacak bergaya. Betul tak ?

Selain dari merupakan seorang penyanyi terkenal, beliau juga merupakan seorang model yang sangat terkenal. Yelah, orang hensem dan kacak begitu, sangat sesuai jika menjadi model. Betul tak ? Dahla mempunyai bakat suara merdu, kacak pula tu.

Beliau juga banyak menyertai event modelling dalam mahupun luar negara. Dari dulu sampai sekarang, tak pernah lekang melihat senyuman manis beliau. Kalau tengok di feed instagram miliknya, banyak gambar beliau menyertai modelling.

Baru-baru ini, beliau ada menyertai modelling LOasi Lino du ZEGNA. Sedia maklum bahawa itu adalah event modelling yang melibatkan model model berkelas antarabangsa. Satu jenama yang sangat gah dan masyhur di seluruh dunia. Korang tahu tak ?

Jelas kelihatan moment di mana Hael yang turut hadir ketika event tersebut. Segak bergaya beliau yang memakai jaket berwarna coklat muda serta kaca mata hitam. Fuh, lain macam betul aura Hael ketika itu. Cair hati tengok. Sangat tampan.

Bila tengok beliau senyum, terus rasa sejuk je hati ni memandang.Turut hadir di sana para influencer dari pelbagai negara yang berkelas antarabangsa. Wahh, bukan kaleng-kaleng ya semua yang hadir pada hari tersebut. Semua hebat-hebat.

Turut ada bersama-sama dalam photo beliau adalah Mario Maurer pelakon terkenal dari Thailand. Korang semua sudah pasti sangat mengenali gerangan seorang yang tinggi dan kacak tu kan ? Semua dekat situ hensem-hensem belaka.

Tak sabar nak tengok lebih banyak lagi postingan Hael ketika menghadiri sesebuah event modelling. Sudah pasti selalu saja memukau hati kita semua. Yelah, siapa je tak suka tengok Hael join event modelling kerana beliau tu sangat menawan.

Sumber : Ig Haelhusaini

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!